2777
2789

#سلام_امام_زمانم

ای حجت ثانی عشرای مهدی جان

بـر طلعت زیبـای تـو دائـم صـلوات

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام سجاد عليه السلام می فرمایند :

دعاهاي مؤمن بر سه گونه است: يا براي او ذخيره مي شود و يا سريعاً اجابت مي شود و يا به واسطة آن دعا، بلائي كه قرار بود به او رسد از او برطرف مي گردد.

المؤمِنُ مِن دُعائِهِ عَلي ثَلاثٍ: إِمّا أن يُدَّخَرَ لَهُ، و إمّا أن يُعجِّلَ لهُ و إمّا أن يَدْفَعُ عنهُ بلاءً يُريدُ أن يُصيبَهُ.

تحف العقول، صفحه280

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

امام موسي كاظم عليه السلام می فرمایند :

نيست بلائي كه بر مؤمن وارد شود مگر آن كه به وسیله دعا سريع بر طرف مي گردد; و چنانچه دعا نكند طولاني خواهد، پس هنگامي مصيتي و بلائي وارد شد، به درگاه خداوند دعا و تضرّع كنيد

ما مِنْ بَلاء يَنْزِلُ عَلي عَبْد مُؤْمِن فَيُلْهِمُهُ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ الدُّعاءَ إِلاّ كانَ كَشْفُ ذلِكَ الْبَلاءِ وَشيكاً، وَ ما مِنْ بَلاء يَنْزِلُ عَلي عَبْد مُؤْمِن فَيُمْسِكُ عَنِ الدُّعاءِ إلاّ كانَ ذلِكَ الْبَلاءُ طَويلاً، فَإذا نَزَلَ الْبَلاءُ فَعَلَيْكُمْ بِالدُّعاءِ وَ التَّضَرُّعِ إلَي اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.

الكافي، جلد 2، صفحه 471

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دوری از شما !

سختترین امتحان عشق است...

یابنالحسن جان !

کاش چشمان منتظرمان

به طلوع ظهورت روشن شود

#امام_زمان 🌸

!تعجیلدرظهوروسلامتیمولا،شفابیماران

#پنجصلوات📿

بخوانیم

#دعایسلامتیوفرجحضرت

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

📖 وَ هُوَ الَّذي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِنْ بَعْدِ ما قَنَطُوا

وَ يَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَ هُوَ الْوَلِيُّ الْحَميدُ

(28 شوری)

و اوست خدایی که بعد از ناامیدی، باران نجاتبخش را نازل میکند...

و باران نام دیگر توست، مهدی جان! 💙

#امام_زمان

من تقریبا یه ماهه شروع کردم به خوندن نماز اول وقت و حتی نماز شب و مدام هر روز بعد نماز صبح زیارت عاش ...

قطعا میشنوه

خداوند سمیع و بصیر هست جانم

وقتی خیلی دلت گرفت

قرآن باز کن بزار جلوت معنی فارسی بخون

انگار خدا داره آیه به آیه باهات صحبت میکنه

و ما ودّعَک و ما قلی

آیه ۳ سوره ضحی🌱

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است ❤️🥰

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر هفته یک کار خیر کن که هیچکس نفهمه؛🌱

این کار، روح را آزاد میکنه و تو را از وابستگی به تأیید دیگران نجات میده

#تلنگر

پس لطفا اسم من رو هم بنویسبرای روزی صد تا استغفارتاپییک رو ذخیره میکنم

چشم عزیزم💚🌺قبول باشه خیلی ،دعای خیر اهل بیت و امام زمان (عج) پشت و پناهت💚

امام زمان (علیه السلام):

ظهور انجام نمیشود مگر به اجازهٔ خداوند متعال و آن هم بعد از زمان طولانی و قساوت دلها و پر شدن زمین از ظلم و جور...

📚 الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۳۹۵

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

سلام عزیزمچله فقط روزی صد استغفار هست؟یا دعای عهد هم باید خونده بشه؟

سلام خانم

اگر تونستید دعای عهد بخونید

نور علی نور میشه

اما همون استغفار عالی هست ...🌿🥰

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دلتنگم 😔 دلتنگ روی ماه تو ❤️🕊️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بیایید با هم قوی باشیم و صبر کنیم...

پیامبر عزیزمون (ص) فرمودند:

«نگه داشتن دین در #آخرالزمان، مثل نگه داشتن

آتش گداخته در دست است...»

پس این سختیها عادیه، نشانه همین روزهاست!

روایات رو بخونید، دینداری در این دوران

چقدر #ثواب داره و چقدر سخته...

خدا به #صابران پاداش بزرگ میده 💪❤️

امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند :

مردى نزد پیغمبر (صلی الله علیه واله ) آمد و عرض کرد:اى رسول خدا من یک سوم صلواتم را براى شما قرار دهم ، نه بلکه نیمى از صلواتم را مخصوص شما گردانم ، نه بلکه تمامى آن را از آن شما گردانم ؟ رسول خدا فرمود: در این صورت خرج مئونه دنیا و آخرت تو کفایت شود.

بُو عَلِیٍّ الْأَشْعَرِیُّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ الْجَبَّارِ عَنْ صَفْوَانَ عَنْ أَبِی أُسَامَةَ زَیْدٍ الشَّحَّامِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع أَنَّ رَجُلًا أَتَى النَّبِیَّ صفحه فَقَالَ یَا رَسُولَ اللَّهِ صفحه إِنِّی أَجْعَلُ لَکَ ثُلُثَ صَلَوَاتِی لَا بَلْ أَجْعَلُ لَکَ نِصْفَ صَلَوَاتِی لَا بَلْ أَجْعَلُهَا کُلَّهَا لَکَ فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صفحه إِذاً تُکْفَى مَئُونَةَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ

اصول کافى جلد 4 صفحه : 248