2777
2789

﷽💞

«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید،سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش فراوان فرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد،

و تبهكارانه روى بر مگردانيد.»آیه 52 سوره ی هود🌱

سلام دوست جونی هااا 🤩منتظران آقا جانمون..

چله گرفتیم از ۶ دی تا صبح نیمه شعبان روزی یه تسبیح که میشه ۱۰۰ تا ذکر( استغغرالله ربی و اتوب الیه )

به علاوه یک دعای عهد صبحگاه

تا گناهامون با توبه و استغفار پاک بشه
این طوری دعامون برای ظهورِ حضرت زودتر مستجاب میشه 🤲

تا دیر نشده استغفار و توبه کنیم و جدی به طرف خدا برگردیم ،که بعد ظهور دیگه جای توبه و پشیمونی نیست ..🫠

اگر مایلی بگو تا اسمت وارد لیست
یاران حضرت قرار بگیره..📝

@negariiiin
@sara0717
@hasssti
@mamane2gh
@solaleh312

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

﷽💞

«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید،سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش فراوان فرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد،

چله گرفتیم از ۶ دی تا صبح نیمه شعبان روزی یه تسبیح که میشه ۱۰۰ تا ذکر( استغغرالله ربی و اتوب الیه )

تا دیر نشده استغفار و توبه کنیم و جدی به طرف خدا برگردیم ،که بعد ظهور دیگه جای توبه و پشیمونی نیست ..🫠

یاران حضرت قرار بگیره..📝

@دلاویزهستم
@نوراآرتا
@سمندریان31
@eli800

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وَمَا تَسْقُطُ مِن وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا...

🧡 سوره مبارکه انعام آیه 59

📖 و هیچ برگی (از گیاهی و درختی) فرو نمیافتد مگر این که از آن خبردار است

💛 چگونه امکان دارد خداوندی که حتی از افتادن برگها هم باخبر است از ما غافل باشد؟ به خداوند متعال اعتماد کنیم.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#حدیث_روز

#حدیث_مهدوی

🔴 یار امام زمان باید ورع داشته باشد

⭕️ تقوا یعنی خدا ترسی؛ یعنی آنجا که میفهمی داری گناه میکنی همانجا تَرکش کنی. انسان متّقی، هر کاری میکند خدا را در نظر دارد که مخالف دستور ایشان نباشد و اگر هم غافل شده بود، به محض ملتفت شدن، باز میگردد و استغفار میکند. ورع رتبهٔ بالاتری از تقوا دارد! در تقوا از انجام گناه اجتناب میکنی؛ اما در ورع علاوه بر آن، از شبهات و حتی کارهای حلالی که احتمال زمینه سازی برای انجام کار حرام دارد نیز دوری مینمایی.

🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:

هر کس مشتاق است که از ياران قائم علیه السلام باشد باید منتظر ظهور او باشد و در حال انتظار با ورع و اخلاق نیکو عمل کند؛ که چنین شخصی منتظر است. پس اگر فوت نمود و بعدش قائم قيام كرد پاداش او همانند پاداش كسى است كه قائم را درك كرده باشد؛ پس كوشا باشيد و به انتظار بنشينيد! گوارا باد بر شما اى گروهى كه مشمول رحمت خدائيد.

...ثُمَّ قَالَ مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ اَلْقَائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ وَ لْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحَاسِنِ اَلْأَخْلاَقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ...

📗الغيبة(للنعمانی)، ب ۱۱، ح ۱۶

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

﷽💞

یاران حضرت قرار بگیره..📝

@خزان_نارنجی
@عشقم_مادر
@ساحره97
@زهرا۶۵۶۵

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

💠 #توبه

🔹 امیرالمومنین علیه السلام:

استغفار روزی را زیاد میکند.

✨ الاِسْتِغْفَارُ یَزِیدُ فِی الرِّزْقِ

📚 خصال/ص505

✍🏼 نافرمانی از خداوند و گناه مهمترین عامل کاهش روزی و از بین رفتن برکت اموال است.

📌 توبه نیز بازگشت از بیراهه و برهوت دوری از خدا و مسیر کمال است. به همین جهت، استغفار راهی است برای جلب رضایت خداوند و نظر لطف او به انسان.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه هاااا

یه آیه قرآن هست

خدا میفرماید

قلیل من عبادی شکور

یعنی عده کمی از بندگانم شکر گزار هستند

به نظرتون تأثیر نا سپاسی روی روح وروان و زندگی ما چه چیزایی هست و چه طوریه؟؟؟؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دوستان یه آیه قرآن هست خدا میفرماید قلیل من عبادی شکور یعنی عده کمی از بندگانم شکر گزار هستند به نظر ...

ناسپاسی باعث میشود انسان از فضل و رحمت خدا ناامید بشه و زندگی براش دشوار میشه و نمیتونه به نحو احسنت از نعمت های خدا لذت ببره و کلا خسته و درمانده میشه

انگار هدفی نداره🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗