2777
2789

«پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:

اَلتّائِبُ مِنَ الذّنبِ كَمَن لاذَنْبَ لَهُ.

کسی که از گناه توبه کرده مانند کسی است که گناهی نکرده است. (الشهاب فی الحِکم و لآداب، ص ١٨)

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

🤲 استغفرالله ربی و اتوب الیه

🌷 امام صادق (علیه السلام) :

🖌 هر گاه روزی ات به کُندى آید و به سختى به تو رسد ، زیاد استغفار کن.

📚 بحارالأنوار ، ج ۶۶ ، ص۴۰۷

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسول گرامی اسلام (ص) در اینباره میفرماید:

«در آن روزگار، بزرگترها به زیردستان و کوچکترها ترحّم نمیکنند و قوی بر ضعیف ترحّم نمینماید. در آن هنگام خداوند به او [مهدی (عج)] اذن قیام و ظهور میدهد.»

📚 (بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۸۰)

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

❇️ علامه مصباح یزدی (ره):

🔸ما در اثر بی لیاقتی های امت اسلامی که شاید خودمان هم شریک باشیم، لیاقت حضور وجود مقدس ولی عصر (ارواحنا فداه) را نداریم. مرحوم خواجه طوسی (ره) فرمودند:

«و غیبته منّا؛ از ماست که محروم شدیم.» از رفتاری که مسلمان ها با ائمه اطهار کردند، مستحق چنین مجازاتی شدند.

💡با ضعف هایی که مسلمان ها داشتند، بی وفایی هایی که کردند، قدرناشناسی هایی که نسبت به وجود مقدس ائمه اطهار (علیهم السلام) کردند، مستحق این شدند که از حضور امام محروم شوند؛ اما هستند کسانی که امروز هم صادقانه آرزوی حکومت ایشان را دارند.

🔸 هستند کسانی که روز را به شب نمیآورند جز با یاد او، و شب را به روز نمیآورند جز با یاد او...

#امام_زمان_عجّل_الله_فرجه

#مهدویت

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

«پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:

اَلتّوبةُ معَروضَةٌ فیالجَسَدِ مادامَ الروُّحُ فیها.

تا زمانی که روح در بدن آدمی است هنوز جای توبه برایش باقی است. (بحار، ج ٦٣، ص ٢٢٠)

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

⚜آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) :

روزی در حرم امام رضا علیه السلام جوانی نزد من آمد و پرسید:

اگر بخواهم زنگار دلم را پاک کنم باید چه کنم؟

از این جوان و سوالی که پرسید خیلی خوشم اومد.

به او گفتم برای پاک کردن دلت چند راه ساده وجود دارد.

🔴 اول اینکه از #قرائت_قرآن مخصوصا سحر ها غفلت نکن.

🔴 دیگر اینکه زیاد استغفار کن

🔴 یک راه دیگر که البته آن زمان به آن جوان نگفتم؛ محبت به بچه یتیم است. تا میتوانی به یتیمان محبت کن و دست نوازش بر سرشان بکش.

از کی شروع میشه

سلام عزیزم

۶ دی یعنی شنبه دو هفته دیگه میشه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ

و در حقيقت، در زبور پس از تورات نوشتيم كه زمين را بندگان شايسته ما به ارث می برند ❤️🤩

امام باقر(ع) نقل شده که منظور از صالحان، اصحاب حضرت مهدی (ع) در آخر الزمان هستند.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

«امام رضا(علیهالسلام)»:

لَیسَ شَیءٌ اَحبُّ اِلَی اللهِ مِن مُؤْمِنٍ تائِبٍ أَو مؤْمِنَةٍ تائِبَةٍ.

چیزی در نزد خدا محبوبتر از یک مرد یا یک زن توبهکننده نیست. (سفینه، ج ١، ص ١٢٦)

✅العبد محمدتقی بهجت:

ما باید باب توجیه خطا و اشتباه را به روی خود ببندیم، و برای هر خطا، زبان به استغفار بگشاییم، و اگر قابل جبران باشد جبران کنیم.

در محضر بهجت، ج ١، ص٣٠٠

انّ الله یحبّ المتوکلین(آلعمران۱۵۹)

خدا توکل کنندگان را دوست دارد.

نقشه ای که خدا برامون داره

از نقشه ای که خودمون برای خودمون داریم خیلی قشنگ تره

پس بهش ایمان داشته باش

هر چیزی به وقتش اتفاق میوفته

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

هر جا غصه دار شدی، استغفار کن.

استغفار امان انسان است!

به این کاری نداشته باش که

چرا محزون شدهای،

مثلا اذیتت کردهاند؟

گناهی کرده ای؟

گره ای افتاده به کارت و یا ....

محزون که شدی استغفار کن؛

چه غم خود را داشته باشی

وچه غم مومنین را؛

استغفار غمها را از بین میبرد.

امیر المومنین علی علیه السلام:

تعجب مي كنم از كسي كه از رحمت خدا نا اميد است در حالي كه راه نجات و رستگاري دارد و آن استغفار و طلب آمرزش است.

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭