2777
2789

⚠️ ایمان داشته باش!

✔️ ایمان داشته باش این سختیها میگذرند!

👈 گرانی، جنگ، و بدبختیها، همه نشانههایی هستند که میگویند مقصد نزدیک است.

☄ آخرالزمان، پایان کار نیست؛ آغازِ پاداشِ صبر است.

تمام نگاهها به یک نقطه دوخته شده: ظهور

آن لحظه که عدالت برمیخیزد و تمام زخمهای این روزگار مرهم مییابد.

📌تا آن روز، قامتت را خم نکن دلت را به نامش گرم کن ، انتظار، سختترین کارِ ماست، اما شیرینترین پایان را دارد.

#ظهور_نزدیک_است

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

امام مهدی علیهالسلام:

برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است.

کمال الدین، ج۲، ص۴۸۵

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدین وقتی یه کاری انجام میدیم که کسی بخاطرش به زحمت میفته یا اذیت میشه عذاب وجدان میگیریم ❓️

🍃خیلی عجیبه !

چجوری میشه که قرن هاست پسر فاطمه رو بخاطر اعمالمون تو زندان غیبت نگه داشتیم،اما باز هم به فکرش نیستیم❓️ 😔

🍃به والله هیچ چیز ارزش اینو نداره که با کارامون باعث اشکِ مهدی فاطمه بشیم

هرکاری خواستی بکنی

باخودتبگو

من منتظرامامزمان(عجلالله)هستم🪴

آیااینکار اینفکرورفتار شایستهاست

ازیار و محب امامزمان(عجلالله)سربزند...🍃!?️

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خدایا توبه 💔 از تمام گناهانی که تو میدانی و پوشانده ای ...یا ستار العیوب

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام منم بی صبرانه منتظرم که شرکت کنم توی چله خیلی وقته چله استغفار برنداشتم آثار عجیبی داره حاجت ر ...

بی دلیل نبوده که این تاپیک رو دیدید عزیزم🌺💚قبول باشه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

امام صادق علیه السلام:

المُنتَظِرُ لِلثّاني عَشَرَ كَالشّاهِرِ سَيفَهُ بَينَ يَدَي رَسولِ اللّهِ يَذُبُّ عَنهُ ؛

منتظر ظهور امام دوازدهم مانند كسى است كه در ركاب پيامبر خدا شمشير كشيده است و از ايشان دفاع مى كند .

كمال الدّين ، ص ۶۴۷

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگر ڪسی بخواهد به خدا برسد فقط یڪ راه دارد 🌟👈【 ترڪ معصیت 】

اگر معصیت را ترڪ ڪرد به مقاماتی میرسد

🔴 و اگر ڪسی معصیت ڪنه هر چی هم دعا بخونه عبادت ڪنه مثل اینڪه یه سر سوزن آتش بیاد و همه این خرمن را بسوزونه 🔥

راه سلوڪ اینه ڪه انسان از معصیت ڪناره بگیرد

🔸اولین مرحلهے سیر_و_سلوک این است ڪه حلال خدا را حلال و حرام خدا را حرام بدانیم .

📚دین ما ، علمای ما ، ص ص۹۴

✨سلوک ✨آیت_الله_بهجت💢

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

.

🔹ابد در پیش داریم و در این برهه از زمانی که در دنیا هستیم، خودمان را برای یک جهان ابدی بسازیم!

چقدر وقت کم است ،عمرها هم کفاف نمیدهد و فرصت ها مثل ابر میگذرد باید حواسمان خیلی جمع باشد...!

علامه طباطبایی

#تلنگر

خدای تعالی وحی نمود بر حضرت داود (ع) که: اى داود! من پنج چیز را در پنج چیز قرار داده ام، ولى مردم آنها را در پنج چیز دیگر مى‏ جویند و نمى‏ یابند:

۱.علم حقیقی را در گرسنگى(نه تن پروری) و تلاش و كوشش قرار داده ام، ولى مردم آن را در سیرى و راحتى مى‏ جویند و نمى‏ یابند.

۲. عزّت را در اطاعت از خودم نهاده‏ ام ولى مردم آن را در خدمت به سلاطین و صاحب منصبان طلب مى‏ كنند و نمی یابند.

۳. بى‏ نیازى را در قناعت قرار داده ام، ولى مردم آن را در مال زیاد مى‏ جویند و نمی یابند.

۴. رضایت خودم را در نافرمانی از نفس و دوری از گناه نهاده‏ ام، ولى مردم آن را در رضایت نفس طلب مى‏ كنند و نمی یابند.

۵. و راحتى و آسایش را در بهشت قرار داده‏ ام، امّا مردم آن را در دنیا مى‏ جویند و نمى‏ یابند.

(بحار الأنوار ، ج‏75 ،ص 453 )

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

🔶رسول اکرم صلیاللهعلیهواله :

هر کس زیاد استغفار کند، خداوند گِرِه غمهای او را بگشاید و از هر تنگنایی بیرونش بَرَد و از آنجا که گمانش را هم نمی برد، روزیش رساند.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

▫️از عارفی پرسیدند...

از کجا بفهمیم در خواب غفلتیم یا نه؟!

▪️ او جواب داد:

اگر برای امام زمان عجل الله کاری می کنی، یه تبلیغی انجام میدهی و خلاصه قدمی برمیداری و به ظهور آن حضرت کمک میکنی، بدان که بیداری.

و الّا اگر مجتهد هم باشی در خواب غفلتی

▫️ بیایید درخواب غفلت نباشیم

#اللهم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج

#امام_زمان

امام صادق (ع) : رسولخدا (ص) فرموده است : هر که يکسال پيش از مرگش توبه کند خداوند توبه اش را مي پذيرد سپس فرمود : يکسال هم زياد است هرکه يکماه پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود يکماه زياد است هرکه يک هفته پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک هفته زياد است هر که يک روز پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک روز زياد است هرکه پيش از ديدار مرگ ( ملک الموت ) توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد

🪴 امام جعفرصادق(علیهالسلام) :

⏳️مؤمن یک زمانی گناهی میکند و بعد از بیست سال آن را به یاد میآورد،

از خداوند طلب مغفرت و بخشش میکند،

خدا نیز او را مورد عفو و آمرزش خود قرار میدهد.😍😇

(اصول کافی، ج ٤، ص ١٧١)

آیتاللّه جوادی آملی:

اگر انسان یک وقت، یکجا نشسته ناگهان

خلاف و گناه بیست سال قبل یا سی سال

قبلش یادش آید، این فرد باید خــــــدا را

شکرکندکه به یادش انداختهتااستغفارکند.🌟

برای «توبه کردن» نه رو به قبله بودن لازم

است، نه غسل لازم است، بلکه فردمیتواند همانجا بگوید: 🌟:خدایابدکردم،اشتباه کردم

مرا ببخش.»💕

🌟خدا که قریب الاجابه است، سریع

الرضاست، الآن هم گناه فرد را به یاد او

انداخته تا استغفار کند.💕

📌 دلم میگیرد وقتی به تنهایی امام زمان فکر میکنم...

👈 او میان ما هست، اما ما نیستیم برای او.

روزی در قیامت، پرده کنار میرود و حسرت بر دل مینشیند :

❓چرا در غربتش کاری نکردیم؟