2777
2789

┈•••✷✺﷽✺✷•••┈

✍🏻حـدیث ڪوتاه🍃

🌱پیامبر صلی الله علیه و سلام می فرماید:

👈قالَ رَسُولُ الله (صلى الله عليه وسلم) :

✅طوبَى لِـمَنْ وَجَدَ فِي صَحِيفَتِهِ إِسْتِغْفَارَاََ كَثِيرَا

📚صحيح الجامع

✅خوشبختی و بزرگی برای کسی است که در نامه ی اعمالش استغفار زیاد کتابت شده باشد

✨استغفر الله و اتوب الیه

✨استغفر الله و اتوب الیه

✨استغفر الله و اتوب الیه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

یادمون باشه برای این استغفار اول متوجه امام زمان مون بشیم سلام بدیم محضر مبارکشون 🤚

و ازشون بخوایم 🌴

قالُوا يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئِينَ «97»

(فرزندان) گفتند: اى پدر! براى گناهانمان (از خداوند) طلبِ آمرزش كن كه براستى ما خطاكار بوديم🌱

مولا برای محبین و دوستداران و شیعیانت از درگا

ه خدا آمرزش بخواه که دعای و درخواست شما مستجاب هست ...🤲

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بهچه چله عالی 😍😍😍😍ان شاء الله استغفار کنیم و موانع ظهور آقا صـاحب الـزمـان رو از بین ببریم اس ...

ان شاءالله قبول باشه عزیزم💚🤲🏻🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

و این که با این چله ظهور ایشون برای وجود خودشون و اعتلای و پیروزی اسلام بخواییم

نه فقط برای درد ها و مشکلات خودمون که این خود خواهیه..!

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

#استغفار

🔶رسول اکرم صلیاللهعلیهواله :

هر کس زیاد استغفار کند، خداوند گِرِه غمهای او را بگشاید و از هر تنگنایی بیرونش بَرَد و از آنجا که گمانش را هم نمی برد، روزیش رساند.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

هر اللهم عجل لولیک الفرج گفتن،

باید با یک اللهم اعنی علی ترک المعاصی

(خدایا مرا بر ترک گناهان یاری کن) همراه باشه.

🌹خدایا،... به حق محمد و آل محمد، هم ظهور ولی ات را شتاب بخش، و هم ما را از گناهانی که مانع ظهور است، دور نگه دار. 🌟آمین

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

▫️امیرالمومنین علیه السلام :

عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار.

💬 تعجّب می کنم از کسی که ناامید است، در حالی که (نجاتبخشی مثل) استغفار همراه اوست!

📚نهج البلاغه، حکمت ۴۷۴.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🌿 یا صاحبَ الزمان... 🌿

دلها هنوز به سمت نگاهت چرخ میخورند،

اسم تو که میآید... دنیا آرام میشود

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

سلاام دوستان مهدوی

به به چه حس و حال نابی 😍 چله داریم😍🤲

حتمن با عشق شرکت میکنم در این چله

دوستان گلم التماس دعا برای ظهور صاحبالزمان با دلهای پاکتون🤲🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

من ان شاءالله هستم ❤️

#توبه میکنم🤚

✍ روزها میگذرند و ما غافل از چشمی که از دور، منتظر نگاه ماست.

او تنهاست!...

📌 در غربت زمین، دلش برای یارانِ بیدار تنگ شده و ما روزی در قیامت، با دلی آتشگرفته خواهیم گفت:

👈 کاش آنزمان برای مولایمان کاری میکردیم💔

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🌟🌟سوره بقره آیه 222 :

همانا خداوند متعال توبه کنندگان و پاکیزگان را دوست می دارد.💕

🌟🌟سوره طه آیه 82 :

بگو به بندگانم همانا من البته آمرزنده کسی هستم که توبه کند و سپس کار نیک نماید و او را به راه راست هدایت کنم.💕

🌟🌟حدیث قدسی: اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه ازشدت شور و شوق نسبت به من جان می دادند و تمام بند بند اعضایشان به خاطر عشق به من از هم جدا می شد.💕

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

منم ان شاالله به لطف خدا و امام زمان در چله استغفار و دعای عهد شرکت میکنم 💚

خدا خودش کمکمون کنه از گناهان پاک بشیم و بتونیم با دعا برای صاحب الزمان در ظهورشون موثر باشیم 🤲

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلاام دوستان مهدویبه به چه حس و حال نابی 😍 چله داریم😍🤲حتمن با عشق شرکت میکنم در این چلهدوستان گلم ...

سلام عزیزم🌺💚خوش اومدی قبول باشه🌺🌺😍

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺