2777
2789

┈•••✷✺﷽✺✷•••┈

✍🏻حـدیث ڪوتاه🍃

🌱پیامبر صلی الله علیه و سلام می فرماید:

👈قالَ رَسُولُ الله (صلى الله عليه وسلم) :

✅طوبَى لِـمَنْ وَجَدَ فِي صَحِيفَتِهِ إِسْتِغْفَارَاََ كَثِيرَا

📚صحيح الجامع

✅خوشبختی و بزرگی برای کسی است که در نامه ی اعمالش استغفار زیاد کتابت شده باشد

✨استغفر الله و اتوب الیه

✨استغفر الله و اتوب الیه

✨استغفر الله و اتوب الیه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

یادمون باشه برای این استغفار اول متوجه امام زمان مون بشیم سلام بدیم محضر مبارکشون 🤚

و ازشون بخوایم 🌴

قالُوا يا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا كُنَّا خاطِئِينَ «97»

(فرزندان) گفتند: اى پدر! براى گناهانمان (از خداوند) طلبِ آمرزش كن كه براستى ما خطاكار بوديم🌱

مولا برای محبین و دوستداران و شیعیانت از درگا

ه خدا آمرزش بخواه که دعای و درخواست شما مستجاب هست ...🤲

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به بهچه چله عالی 😍😍😍😍ان شاء الله استغفار کنیم و موانع ظهور آقا صـاحب الـزمـان رو از بین ببریم اس ...

ان شاءالله قبول باشه عزیزم💚🤲🏻🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

و این که با این چله ظهور ایشون برای وجود خودشون و اعتلای و پیروزی اسلام بخواییم

نه فقط برای درد ها و مشکلات خودمون که این خود خواهیه..!

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

#استغفار

🔶رسول اکرم صلیاللهعلیهواله :

هر کس زیاد استغفار کند، خداوند گِرِه غمهای او را بگشاید و از هر تنگنایی بیرونش بَرَد و از آنجا که گمانش را هم نمی برد، روزیش رساند.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

هر اللهم عجل لولیک الفرج گفتن،

باید با یک اللهم اعنی علی ترک المعاصی

(خدایا مرا بر ترک گناهان یاری کن) همراه باشه.

🌹خدایا،... به حق محمد و آل محمد، هم ظهور ولی ات را شتاب بخش، و هم ما را از گناهانی که مانع ظهور است، دور نگه دار. 🌟آمین

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

▫️امیرالمومنین علیه السلام :

عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار.

💬 تعجّب می کنم از کسی که ناامید است، در حالی که (نجاتبخشی مثل) استغفار همراه اوست!

📚نهج البلاغه، حکمت ۴۷۴.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🌿 یا صاحبَ الزمان... 🌿

دلها هنوز به سمت نگاهت چرخ میخورند،

اسم تو که میآید... دنیا آرام میشود

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

سلاام دوستان مهدوی

به به چه حس و حال نابی 😍 چله داریم😍🤲

حتمن با عشق شرکت میکنم در این چله

دوستان گلم التماس دعا برای ظهور صاحبالزمان با دلهای پاکتون🤲🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

من ان شاءالله هستم ❤️

#توبه میکنم🤚

✍ روزها میگذرند و ما غافل از چشمی که از دور، منتظر نگاه ماست.

او تنهاست!...

📌 در غربت زمین، دلش برای یارانِ بیدار تنگ شده و ما روزی در قیامت، با دلی آتشگرفته خواهیم گفت:

👈 کاش آنزمان برای مولایمان کاری میکردیم💔

#اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج🌺

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🌟🌟سوره بقره آیه 222 :

همانا خداوند متعال توبه کنندگان و پاکیزگان را دوست می دارد.💕

🌟🌟سوره طه آیه 82 :

بگو به بندگانم همانا من البته آمرزنده کسی هستم که توبه کند و سپس کار نیک نماید و او را به راه راست هدایت کنم.💕

🌟🌟حدیث قدسی: اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آینه ازشدت شور و شوق نسبت به من جان می دادند و تمام بند بند اعضایشان به خاطر عشق به من از هم جدا می شد.💕

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

منم ان شاالله به لطف خدا و امام زمان در چله استغفار و دعای عهد شرکت میکنم 💚

خدا خودش کمکمون کنه از گناهان پاک بشیم و بتونیم با دعا برای صاحب الزمان در ظهورشون موثر باشیم 🤲

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلاام دوستان مهدویبه به چه حس و حال نابی 😍 چله داریم😍🤲حتمن با عشق شرکت میکنم در این چلهدوستان گلم ...

سلام عزیزم🌺💚خوش اومدی قبول باشه🌺🌺😍

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز