2777
2789
عنوان

نصفه شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست
خب دختر خوب برو بخواب تو که میدونی کجا چه خبره همه کاراتو قبل خواب بکن رفتی تو جات دیگه پا نشو🤣🤣🤣

خجالت کشیدمممم😭🤣

پیشواز شب جمعه 🤣🤣

آخه من اصن هر شب تو اتاق خودشون بودمممم امشب اومدم تو هال رحم نکردن ..🫠🤣🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خجالت کشیدمممم😭🤣پیشواز شب جمعه 🤣🤣آخه من اصن هر شب تو اتاق خودشون بودمممم امشب اومدم تو هال رحم ن ...

به جای مامان بابات بزنمت؟؟؟

برای چی میخوابی پیششون؟

۱۶ سالته تو به اونا رحم کن 🤣🤣🤣

به جای مامان بابات بزنمت؟؟؟ برای چی میخوابی پیششون؟ ۱۶ سالته تو به اونا رحم کن 🤣🤣🤣

بعد از فوت خواهرم فوبیای تنهایی گرفتم و تاریکی و ..

ولی خب حس میکردم امشب باید بیام بیروون ولی فکر نمیکردم انقدر ضایع باشه😭🤣

حس بدی دارمممم😭🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

بعد از فوت خواهرم فوبیای تنهایی گرفتم و تاریکی و ..ولی خب حس میکردم امشب باید بیام بیروون ولی فکر نم ...

آخ عزیزم خدا رحمتش کنه 😔😔😔😔😔

یواش یواش سعی کن گه گاه هر موقع که تنهایی اذیتت نمیکنه جدا بخوابی تا از این حال دربیای عزیز دلم

سخته ولی به مرور تو طولانی مدت شدنیه اینجوری خودت هم معذب نیستی

آخ عزیزم خدا رحمتش کنه 😔😔😔😔😔یواش یواش سعی کن گه گاه هر موقع که تنهایی اذیتت نمیکنه جدا بخوابی ت ...

ممنونم همچنین رفتگانت رو 🥲

آره فکر کنم اینجوری بهتر باشه

اونام ضایع بازی در نمیارن حداقل🤣🤣

ممنونم همچنین رفتگانت رو 🥲آره فکر کنم اینجوری بهتر باشهاونام ضایع بازی در نمیارن حداقل🤣🤣

بنده خداها مثل تشنه هایی شدن که به آب رسیدن چه توقعی داری🤣

من مادرم فوت کرده روز عروسیم روز زایمانم مامانم نبود کنارم حتی شوهرمو ندید من شوهر و بچه امو بردم سر خاکش نشونش دادم...

به مامانت بگو یکی هست خیلی به دعای مادر نیاز داره ۲۳ سالشه ولی اندازه یه ادم ۶۳ ساله درد تو دلشه یه جایی گیر کرده دعا کن نجات پیدا کنه🥺

بنده خداها مثل تشنه هایی شدن که به آب رسیدن چه توقعی داری🤣من مادرم فوت کرده روز عروسیم روز زایمانم ...

اصن من دوس ندارم اون کار زشتو انجام بدن نچ نچ نچ 🤧😂

عزیزم خدا بیامرزه🥲🫂

خدا حفظ کنه برات بچه ات و همسرتو

چشم حتما💗

ممنونتم 😍😍😍😍😍تو الان بچه ای تجربه نداری نمیدونی کجا چخبره اذیت نکن بچه🤣🤣🤣

اخهههه بعد سه تا بچه نباید صدا بیاد طبیعتا 🤧🤣

وای چقدر گاو شدم 😭😂

🤣🤣🤣🤣🤣مگه فقط برای بچه اس؟ برو بخواب کاری به این کارا نداشته باش مگه چاییتو نخوردی دختر؟

نه منظورم یچی دیگه بود😭🤣

چاییمو خوردممم ولی اتاقم کنار اتاقشونه خجالت میکشم برم اونجا 🤧🤣

ایرپاد یا هندزفری بزار 🤣🤣🤣

وصل شم به اسپیکرم خوبه هاا

یهویی صدارو زیاد کنم 🤣🤣