2777
2789

از این آدما دورتون هست؟

از اونایی که بهش میگی بند کفشت بازه، بعدا خبرش میرسه که پشت سرت گفته فلانی به کفش زیبای من حسادت میکنه😂

یه شخصی بود دنبال شغل مطابق با مدرکش میگشت. یه ویدئو تو اینستا دیده بود که همون شغل رو مسخره کرده بود. بهم گفت فلانی این ویدئو رو لایک کرده، داره به من حسادت میکنه.🫨

گفتم مگه فلانی میدونه تو میخوای بری سر این کار؟ 😯

یه نگاه بدی بهم انداخت گفت آره پس چی همه میدونن. 😒

الان دارم فکر میکنم به احتمال زیاد پشت سر منم گفته شده که فلانی داره به من حسادت میکنه که گفت "مگه فلانی میدونه تو میخوای بری این سرکار" 🫡

از اینجور آدما دارید تو زندگیتون؟ من رهاش کردم در آغوش طبیعت 🤝🏻🐄

شما چیکار کردین؟

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

یه دوستی داشتم میخاست بره رشته روانشناسی یا حسابداری ازم نظر خاست گفتم روانشناسی پیچیدس و باید دوس داشته باشی حسابداری سادس بیشتر واسه شغل ذاشتنه

بهم گفت تو حسودی

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من به بقیه میگم 😂

نگو خواهرم خیلی وقتا حرفا از حسادت نیست😂

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

یه دوستی داشتم میخاست بره رشته روانشناسی یا حسابداری ازم نظر خاست گفتم روانشناسی پیچیدس و باید دوس د ...

🤣 🤣