2777
2789
عنوان

یسوال دارم😊🚬🚫🚫🛇

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 168 پست
نه😂😂دوباره بنویس بی زحمت😐

مگه با تو بودم ترسو😂

گوشیتو روشن کردی بالآخره؟😁😁😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
والابستگی به روحیه طرف داره ...یکیومی بینی 2سال ازخدا کم داره میگه جوونم

روحیم ینی بدشده؟

اره بخاطرمردن گربم یکم عوض شدم عصبی وبی روحیه🙁

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑والا اینجا همه ۲۳ ۲۲ ۲۰ ۲۱ هارو بچه میدونن من الان ۲۳ ام جوری تو این سایت سنمو‌میگم برخورد میکنن حس میکنم ی بچه ده ساله ام ک آبنبات دستم لیس میزنم😒😒🤕🤕🤕

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
یکم  نمیدونم چراحس پیری دارم تازگیاخخخخخخخخ چیکارکنم که فکرکنم هنوز خیلیییی راه دارم .... 😧 ...

به این فکر کن که با این حجم پیشرفت پزشکی و کنترل قندو فشارو اوره و چربی و چه و چه حد اقل 90 سال عمر میکنیم

حوادثو فاکتور بگیر

پس تو تو یک پنجم دوم زنوگیتی و حدود 68 سال دیگه وقت داری 

اووووووه یک عمره 68 سال

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دیگه به امید خدااا 60وکه رد کنی تازه میرسی به دوره بزرگسالی اینجا خیلی غم نخور😅😅

😂😂😂😂😂

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
روحیم ینی بدشده؟ اره بخاطرمردن گربم یکم عوض شدم عصبی وبی روحیه🙁

یاد هانی افتادم😂😂😂

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
نه همش میترکیدن 

یا خدا ب دستت برسه😂

این بود👇

همیشه ب شوهرم میگم میخوام فرار مغزها کنم  

یه بار داشتم واسه خودم میخوندم و میرقصیدم اصلا متوجه نشدم شوهرم اومده خونه😑 داشت نگام میکرد میخندید😆

یهو گفت تو بهتره فرار ک...ها (باسن  )کنی با این استعدادتت😆

😂😂😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
راحت باش😑منم شورتم گم شده برم پیداش کنم توتاپیک بغل

واااا 

عزیزم با این روحیه ۲۰ سالتم باشه آدم احساس میکنه با ی خانوم مسن و مصیبت کشیده طرفه

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بستگی به آدمش داره بعضیا رفتاراشون سنگین ترو پخته تره اگه سنشونم ۲۲ یا یه کم کمتر باشه باشه کسی نمیگه بچست.

ولی درکل به نظرم ۳۰ سال به بالا 😁 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خوندم😂یلحظه نگاه نی نی یارو تصورکردم باچشمای قرمز خونی 😁حذف کردم اینجوری بود👺👹

آی مردم😂😂😂😂😂😂

فقط ایموجی نیمرخه 😁😁😁😁