2777
2789
عنوان

دیگه دادم.دست خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
هنوز تاخیر نیفتاده . وباید 24 به بعد پریئدپریود بشم اما این درد به هرکسی میگم که باردار بودن اصلا نم ...

کلا علایم بارداری ها متفاوته.ممکنه باردار باشی با علایمی ک هیچ کس نداشته.اما در کل تو اقدام تیر کشیدن تخمدان و درد زیر دل طبیعیه چون ی چیز جدد وارد بدنت شده حالا همه اعضا به تکاپو افتادن .تا بدنت ب وضع جدید عادت کنه و بهش جواب بده ممکنه کمی زمان ببره پس نگران نباش

من خودم تو اقدام ی کمر دردای عجیبی میگرفتم هیچکس اینجور نبود و دکتر هم نمیفهمید چی ب چیه!اینو گفتم ک با کسی مقایسه. نکنی تا نگران نشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگرم باید ۲۴اردیبهشت پریود بشی بی بی الان نشون نمیده ها

بله میدونم. . برای همین سعی میکنم این روزا  یک جوری سرگرم بشم وبهش فکر.نکنم. انشاءالله  هرچی خیره ممنونم که کمکم کردی واز استرس نجاتم دادی

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم
اگرم باید ۲۴اردیبهشت پریود بشی بی بی الان نشون نمیده ها

امضات خیلی به دلم نشست فدای امام رئوفمون

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
امضات خیلی به دلم نشست فدای امام رئوفمون

من تو اوج ناامیدی کوچولوی تو دلم رو ازش گرفتم به لطف خدا

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بله میدونم. . برای همین سعی میکنم این روزا  یک جوری سرگرم بشم وبهش فکر.نکنم. انشاءالله  هر ...

ان شاءالله عزیزم نگران نباش .به زودی ان شاءالله نتیجه میگیری

من تو اوج ناامیدی کوچولوی تو دلم رو ازش گرفتم به لطف خدا

خیلی دعامون کن من عاشق امام رضام سالی یکبارحتمامشهدمیریم سال پیش سه باررفتیم منم به جوادش قسمش دادم کمکون کنه 

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
خیلی دعامون کن من عاشق امام رضام سالی یکبارحتمامشهدمیریم سال پیش سه باررفتیم منم به جوادش قسمش دادم ...

عزیزم ان شاءالله حتما موقع زایمان قابل باشم دعات میکنم

عزیزم ان شاءالله حتما موقع زایمان قابل باشم دعات میکنم

قربونت برم ممنون انشالله زایمان راحتی داشته باشی