2777
2789
خوب شد گفتی🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹

به به ببین کی اینجاست سلاممممم خانوم خانوما خوبی عزیزم؟؟؟چه خوب که برگشتی گلم😘😘

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي!!!!!اسمش چيه

اسمای مختلف داره قشنگم معلوم نیست کیه 😐😖❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
آره کتی یکی هست عکس زشت میذاره یا عکس بچه ها رو اسکرین میگیره میذاره توی تاپیکا!!!

سلام سوگلی جونم خوبی؟😘😘😘

يا خدا به كجا داريم ميزيم اخه😁😁😁😁

بیمار روانی ان

از حرص ودلهره و استرس دیگران لذت میبرن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
به به ببین کی اینجاست سلاممممم خانوم خانوما خوبی عزیزم؟؟؟چه خوب که برگشتی گلم😘😘

سلام خانم دکتر خوشگلم تو تاپیکا هی منتظر بودم ببینمت خوبم عشقم خیلی🌷🌷🌷تو چطوری؟؟دلتنگت بودم بسی❤❤❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نمیزارم ...پشیمون شدم😐😐البته قبلا گذاشتم دیدین منو

کار خوبی میکنی گلکم اصلا نذار ناراحتت میکنه این کاربره مشکل داره 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

كاش سايت قابليت داشت مثلا وقتي تو يه تاپيكي هستيم انلاين بالا صفحه اوتايي تو تاپيك هستن و نشون بده😃اينطوري خيلي خوب بود ن؟

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

دلم به حال این جورمردامیسوزه خیلی خاک برسرن که ازاین کارامیکنن اونم تواین سایت که اسمش هیچ ربطی به مردانداره

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
خوب شد گفتی🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹

عشقمی تو حواست باشه به هیچ عنوان نذار خوشگل خانوم ❤❤❤

سلام خانم دکتر خوشگلم تو تاپیکا هی منتظر بودم ببینمت خوبم عشقم خیلی🌷🌷🌷تو چطوری؟؟دلتنگت بودم بسی❤❤ ...

عزیزمی مهربونم منم عالیم خداروشکر من خیلی کم میام دوستم هفته پیش امتحان داشتم باز یه کم بیشتر میام تو خوبی خوشگلم منم دلتنگت بودم خانوم خیلی خوشحالم که برگشتی عزیزم😘😘😘