2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

426 بازدید | 21 پست

سلام

شوهرم خیلی به مادرش اهمیت میده مثلا کادو روز مادر براش معنی داره ولی روز زن نه.هر وقت مادرش جایی بخواد بره بیاد شوهرم دنبالشه ولی واسه من یه خط در میون.اکثر تفریحاتمون مادرشوهرم رو هم میاره.هر مسئله ای هست اول به مادرش میگه بعضی وقته حتی یادش میره بهم همون مسئله رو بگه.

هر وقت این مدل رفتاراشو و فرق گذاشتنا رو میبینم خیلی دلم میگیره و ناراحت میشم و حسودی میکنم ولی سعی میکنم که از رو ظاهرم متوجه نشه

ضمنا یه خواهر و برادر بزرگتر هم داره که اونا رفتارشون اینطور نیست.

بنطرتون چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز همسر شما احتمالا وابستگی شدیدی به مادرشون دارن و نتونستن اون عشق رو تفکیک کنن شما حتما با یک مشاور خبره برای رفع مشکل همسرتون مشورت کنید🌷

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

همچنان به روت نیار 

و توی فکرت هم به خودت بگو شوهرا بیشتر به تو توجه داره 

و به شوهرت هم محبت و توجه کن 

ان شالله درست میشه 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

مستقیم بدون حاشیه و بدون دلخوری رک بهش بگو از این برخوردش ناراحت میشی یعنی چی به رو خودت نمیاری خب از کحا بفهمه ناراحتی

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
نه تو یه ساختمون نیستیم ما ساکن یه شهر دیگه ایم ولی شوهرم داره همه سعیشو میکنه بیاد پیششون

به هیچ عنوان راضی به این کار نشو . سعی کن خودتو خیلی بهش نزدیک کنی . در مقابل کارهاش جبهه نگیر چون واقعا بدتر میشه و ازت مخفی میکنه . 

خیلی ناامیدم 

مثلا امروز مامانش رفته بود ارایشگاه که فاصلش تا خونشون پیاده پنج دقیقه است سریع زنگ زد رفت دنبالش.هیچ موقع اینکارا رو برام نمیکنه ما حدود یکساله عروسی کردیم