2777
2789
عنوان

هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسم اینه دائمی باشهبا یک نوزاد بخدا هلاک شوممجبورم بشینم شیرش بدم یعنی به مرگم راضی ام

حواست باشه زیاد بزرگ نشه وگرنه دیگه درستش شدنش زمان بره

انجیر و الو و برگ زردآلو زیاد بخور

دم نوش گل محمدیم خوبه ولی هر روز نباید بخوری

میدونم چی میگی خیلی عذابه

یه روح معنوی که خالق همیشه در کنارشه🫂❤️✨

فیستول رو درمان کردی ؟

چرکی بود اون موقع دفعم افتضاح بود کهنه شده بود و بزرگم بود فیستولش، باز شد ولی چه فایده جاش مونده به چ بزرگی

دوستان بیاین لطفا

تاپیک رو شلوغ کنید بلکه دیده بشه بقیه تجاربشونو بگن تا اونایی ک از این مشکل رنج میبرن امیدی براشون باز بشه

من داخل مقعد همون اولش یه چیزی مثل گوشت اظافه خیلی کوچیک هست

اون چیه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

راجب فیستول اطلاعات داری ؟ یه سوال جاش سوراخ یا بسته شده ؟

ببین نمیدونم ولی اون موقع مثه یه تاولی بود ک پر از چرک و عفونت بود حتی عفونتش به بدنم ریخته بود تب کردم

ولی با مصرف قرص و اینایی ک دکتر داد بعد 5 روز باز شد و چرکش تا حدودی تخلیه شد ولی خب گوشت اضافه مونده

مشکلت چیه دقیق؟ فیستوله یا بیرون زدگی گوشت اضافه

من داخل مقعد همون اولش یه چیزی مثل گوشت اظافه خیلی کوچیک هستاون چیه

اگه گوشت اضافه س ک شاید بخاطر ییوست اینجوری شده ولی حواست باشه بیشتر نشه

رعایت نکنه یبوست مزمن بگیره آره ولی در حد ماهی یبار یبوست طوری نمیشه خودم بالای ده ساله درگیرم فقط ت ...

از شما در حد شقاقه یا گوشت اضافه اس؟ کاریم کردید طبیعی ک اثر خوبی بزاره رو گوارش و بیرون زدگیا

ببین نمیدونم ولی اون موقع مثه یه تاولی بود ک پر از چرک و عفونت بود حتی عفونتش به بدنم ریخته بود تب ک ...

آخه فیستول رو درمان نکنی خطرناک ، باید حتما عمل بشه .

وگرنه آخرش به خون ریزی و سوراخ شدن اون قسمت میشه .

از شما در حد شقاقه یا گوشت اضافه اس؟ کاریم کردید طبیعی ک اثر خوبی بزاره رو گوارش و بیرون زدگیا

گوشت اضافه هم خارجی هم داخلی نه وقتی عود میکنه سبزیجات و غذای ملین جواب نمیده اصلا فقط یه پماد آنتی همورویید هست اونو به دهخل باید تزریق کنی اون یکم دردو کم میکنه ولی کامل از بین نمیبره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

آخه فیستول رو درمان نکنی خطرناک ، باید حتما عمل بشه .وگرنه آخرش به خون ریزی و سوراخ شدن اون قسمت میش ...

اگه نترکه اره دیگه

میگم ک عین یه تاول چرکی میمونه اگه سرباز نکنه و عفونت میکنه تو بدن هم پخش میشه

باورت میشه شیاف دیکلوفناک هم دیگه برام جواب نمیده😭😭😭

برو عطاری یا شوهرتو بفرس عنبرنسارا بخره

رو دردش هیچی جر عنبرنسارا اثر نمیزاره خیلیم سریعه

روزی دوبار دود بده سوزش و دردشو مینداره تازه دعامم میکنی