2789
عنوان

دارم میمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست

درکت میکنم، شاید مسخره بنظر بیاد اما منم یه دوست دارم هر وقت باهام سرد باشه روزم خراب میشه ولی خب زیاد بهش فکر نکن شاید از یه جای دیگه حالش بده، تو که میگی دعوا نکردید، هزار تا مسئله تو زندگی هر آدمی هست.. بهش زمان و فضا بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۸

از ۵روز پیش تا حالا ۱سال بزرگتر شدی؟

تاپیک قبلیت ۱۷سالت بود😂

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

مرسی ک بیشعوریت و ثابت کردی

بمردنت برس😂

بدرود

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

درکت میکنم، شاید مسخره بنظر بیاد اما منم یه دوست دارم هر وقت باهام سرد باشه روزم خراب میشه ولی خب زی ...

مرسی عزیزم همه ی طور مسخره میکنند انگار خیلی چیز حالیشونه

چقد دقیق یادت بود😂😂

😂نوکرم

از کلاس اولی باهم بودیم تا یک ماه پیش البته سه ساله که با هم رفیق صمیمی بودیم ولی اون چند باری پیش بقیه منو مسخره کرد منم گذشتم ولی اون بازم مسخره کرد منم باش کارت اذیت هم نمیشم

نیست کسی حال مرا درک کند مگر این روح شبی جسم مرا ترک کند 🖤 🖤

از کلاس اولی باهم بودیم تا یک ماه پیش البته سه ساله که با هم رفیق صمیمی بودیم ولی اون چند باری پیش ب ...

بنظرم رابطتت رو با کسی که برات ارزش قائل نیست تموم کن

اینجوری کم کم ارزش خودت رو از دست میدی

اعتماد بنفستم نابود میکنی

اگه واقعا دوستت بود کسیم چیزی گفته بود ازت دفاع میکرد نه اینکه خودش اذیت کنه

حالا که خیلی وابستشی کم کم سعی کن قطع کن رابطتتون رو در حدی که نهایت آشنا باشین با هم نه دوست حالا چه بهتر که خودش اینجوری میکنه

سعی کن دوستای جدید پیدا کنی

تفریحای جدید پیدا کن

یجوری خودت رو سرگرم و مشغول کن