2777
2789
عنوان

این اکانت پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست

@میلاد9090

این دیووووث این حیوووون درخواست دوستی بهم داده بود،منم گذاشتمش تو خماری بمونه

انشاالله ریشت بخشکه نابودشی بحق علی

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اخه کدوم احمقی زن همچین ادمایی میشه که در نقش زن مزاحم ناموس مردم میشن

یه دخترساده دل😔

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم هیچ وقت چنین کسایی به تور هیچ دختری چه ساده دل چه زرنگ نخورن

آمین

اتفاقا منم تاپیک زده بودم ک یکی بیاد دردودل کنیم خانم باشه و متاهل..یکی اومد مشکلمو گفتم خیلی واضح بود راجب شوهرم و خواهرش بود تموم ک شد حرفمگف مجردی یامتاهل،گفتم واینی چی.گفوا خاک توسرم عجب سوتی دادم،بعد رف سمت اقدامو بچه،گف ماهرروز اقدامداشتیم و..اخرش گفتم اینجا مرد زن نما زیادن مادر خر.ابا.مواظب باید باشیم و.... برگشته میگه منم مچ تروگرفتمتو ک میگی اقدام نیسم اما ۳بار درماه میگی اقدام داشتم.فهمیدممرد هس.تگش نکنین ها از رو نمیره ک مرد هس.فقط اسمشو میگم ک بشناسین

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

خب بگو

اسمش مستوره_جون هس،فقطتگش نکنین ها حوصلشو ندارم مردک عوضی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪