بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا منم تاپیک زده بودم ک یکی بیاد دردودل کنیم خانم باشه و متاهل..یکی اومد مشکلمو گفتم خیلی واضح بود راجب شوهرم و خواهرش بود تموم ک شد حرفمگف مجردی یامتاهل،گفتم واینی چی.گفوا خاک توسرم عجب سوتی دادم،بعد رف سمت اقدامو بچه،گف ماهرروز اقدامداشتیم و..اخرش گفتم اینجا مرد زن نما زیادن مادر خر.ابا.مواظب باید باشیم و.... برگشته میگه منم مچ تروگرفتمتو ک میگی اقدام نیسم اما ۳بار درماه میگی اقدام داشتم.فهمیدممرد هس.تگش نکنین ها از رو نمیره ک مرد هس.فقط اسمشو میگم ک بشناسین
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪