چرا زودتر نیاوردین من دقیقا بچه ای هستم که شما میخواین بیارینش الان ۲۵سالمه یه بچه دارم نزدیک یه سالشه پدرو مادرم الان شصت هفتاد سالشونه
نه درک شدم نه فهمیدن من چی میخوام فقط دلم میخواست ازدواج کنم از اون خونه فرار کنم همیشه به نیازاهای من توجه نمیشد فقط بردارخواهرا بزرگ ترم بهشون توجه میشد افسردگی گرفتم هنوزم افسردم
چرا شما فقط به سن چسبیدین. بچه داشتن هزار تا شرایط دیگه داره که اصلا بهش توجه نمیشه. مثلا وقتی خودت میگی مایل نیستی چرا با احساسات منفی و دافعه میخوای بچه بیاری که بعد هم خودت اذیت بشی هم بچه هم همسر. ضمن اینکه اصلا این مورد رو قبول ندارم که میگن بچه باید دوتا باشه. دنیا عوض شده. شرایط مثل قدیم نیست. بنظر من الآن تک فرزندی سودش به ضررهاش میچربه.
عزیزمخدا حفظتون کنه برای هم ببخشید اگر نارحتتون کردم
نه عزیز دلم حقیقت انکار ناپذیره دختر من در دنیایی میچرخه که من فقط سکوتش را میخوام دنبال رقص آهنگ آواز شادی اما من دنبال سکوت هستم ببین فاصله سنی چه میکنه این تازه یک ذره از تفاوتهای رفتاریست دنیای من با بچم دقیقا شبیه برعکس بازی است
همسرم هم از من ناراحته منم میگم همش نباید به فکر خودمون باشیم باید به فکر اون بچه ای هم که میاد باشیم فاصله سنیمون خوب نیست ولی اون میگه دخترمون تنهاست