لیموعسلی_هستم مدیر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 3738 عنوان چی جوابشونو بدم | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 18 پست چشمم کبود شده بر اثر کتک خوردن از دست یه آشغالیحالا فردا دانشگاه رفتم جواب دوستامو چی بدم اگه پرسیدن چیشده که ضایع نباشه دیروز | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 3738 دوست صمیمی کسی که بتونی بهش واقعیت و بگی اگه گفتن واقعیت بهش باعث آسیب به تو میشه پس اونقدرا هم بهت ... اره دقیقا خیلی ممنون عزیزم
zahranuu عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 44 وای عزیزم با ترحم؟🤣🤣😭😭😭 بخدا 😭😂 هرجا میرفتم یجور نگاه میکردن انگار روزی صد وعده از شوهرنداشتم کتک میخورم 😂🤌ولی امیدوارم پدرت سر عقل بیاد 🥲 مشکلاتت انشالله به زودی حل میشه 🥲🥲
لیموعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 3738 خیلی کبوده؟؟بگو خورده کابینت یهو برگشتم لبه کابینت خوردهیا اینکه آرنج فلانی خورده بهش یهو برگشتم سرم ... نه کبودی کمتر شده چون واسه چند روز پیش بوده باشه خیلی ممنون گلمم
لیموعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 3738 بخدا 😭😂 هرجا میرفتم یجور نگاه میکردن انگار روزی صد وعده از شوهرنداشتم کتک میخورم 😂🤌ولی امیدوارم ... 🤣🤣🤣😭 خیلی ممنونم گلم مرسی از دعای خوبت🙏🏻❤️