2789
عنوان

اخرین 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 390 پست
والا آخرین بار سال تحویل پارسال بود دیگه خانوادگی روبوسی کردیم 😅

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خوب بود

نمیدونم چرا یاد مامانم افتادم یهو میگه خب گمشو اونور بوس نکن🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خوب بود نمیدونم چرا یاد مامانم افتادم یهو میگه خب گمشو اونور بوس نکن🤣🤣🤣

والا 😅

ما کلا بغل هامون سهیمه بندیه

سالیانه اس

اونم عید سال تحویلت فقططط

بوس و ... هم نداریم کلا

قربون صدقه هم فقط در مواقع بیماری یا موفقیت بزرگ

اما من عاشق خانوادامم خیلی گن خیلییی

والا 😅ما کلا بغل هامون سهیمه بندیه سالیانه اس اونم عید سال تحویلت فقطططبوس و ... هم نداریم کلا قربو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیزمممم

ایشالا همیشه همینقدر خوب بمونید😂😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

پسرم را میگفت تو عروسک منی مامان بعضي وقتا یه حرفایی میزنه من ذوق میکنم از خوشحالي

اخیییی عزیزمممم ای جووونم زبون بازیه هااا😂

همین جند دقیقه قبل پسرمو بوسش کردم

چقد مامانای مهربونی هستید😍😍من دخترمو بوس نکرده خوابید

چقد مامانای مهربونی هستید😍😍من دخترمو بوس نکرده خوابید

پسر من هرشب میاد میگه مامان تو چرا بمن آب دادی؟ یا مثلا چرا غذا پختی؟ چرا پیش من میخابی؟ و مثال های متعدد تا من برگردم بهش بگم اخه من تورو دوستت دارم