2777
2789
واقعا؟ من عید گرفتم ولی ضامن کارمند نخواست کدوم بانکی؟خدا نگذره ازشون

بانک رفاه امروز اخرین روز بود عصبانی شده چقدرمیای نمیتونی یه پیرمردی پیرزنی پیدا کنی خدا لعنتشون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من منظورم این نبود اینکه اونا دارن میخورن و میچاپن هیچ شکی نیست من منظورم این بود همشون مثل همن نمیش ...

خب باید یه تضمینی باشه که وامو برگردونید بعد چطوری یعنی هیچکس ندارید ضامنتون شه یعنی پیش کسی اعتبار ندارید

خب پول بدین کسی ضامنتون شه

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بانک رفاه امروز اخرین روز بود عصبانی شده چقدرمیای نمیتونی یه پیرمردی پیرزنی پیدا کنی خدا لعنتشون کنه

کاش مینوشتی ملی من دوماهه با ۱ ضامن بازاری گرفتم واممو.رفاه کلا بودجشم کمه

خدا نگذره ازشون ضامن و غیره دست خود بانکه

خب باید یه تضمینی باشه که وامو برگردونید بعد چطوری یعنی هیچکس ندارید ضامنتون شه یعنی پیش کسی اعتبار ...

من پدرم موند ولی برای همسرم نیست جالب اینکه اونایی که باب ما نموندن شوهرم براشون بیمه جور کرده بود مردم انقدر پست شدن این حریان باعث شد از همه متنفر شم ذیگ منم مثل خودشون باشم

کاش مینوشتی ملی من دوماهه با ۱ ضامن بازاری گرفتم واممو.رفاه کلا بودجشم کمهخدا نگذره ازشون ضامن و غیر ...

چند ماه اسمت در اومد؟؟بعد جند روز ریختن برات؟؟

چند ماه اسمت در اومد؟؟بعد جند روز ریختن برات؟؟

کمتر از دوماه شد که اسمم درومد.۴۰۰ و خورده ای نفر جلومبود اما چون بودجش بیشتر از بانکای دیگه بود زود نوبتم شد

از وقتی تعیین شعبه شد و رفتیم بانک تا وقتی واریز کردن ۱ هفته شد

فقط بانک ملی شلوغه شاید یک هفته ده روز طول بکشه ثبت نام کنی چون هی سایت بسته میشه من ۹۰۰ هزار تومن دادم وی ای پی ثبت نام کردم

کمتر از دوماه شد که اسمم درومد.۴۰۰ و خورده ای نفر جلومبود اما چون بودجش بیشتر از بانکای دیگه بود زود ...

اونموقع که من ثبت نام کردم فقط بانک رفاه بود بعد هشت ماه اسممون دراومده اونم اینطوری اکه زود میدادن اونمقع طلا پایین تر بود الان بخوره ب سرشون اونم معلوم نیست می بیاد حساب بازاری قبول نمیکننن همجینم قیافه کرفتن انکار مال باباشون میدن ب ما

کدوم بانک بودی چند بعد چندوقت ریختن اسمتون دراومد واینکه چندروز ریختن ؟

بآنک ملت و سپه

یک ماه بعد نوشتن اسم دراومد تا رفتیم کاراش و کردیم دو روز بعد ریختن پولو البته سال ۱۴۰۱ بود برای ما

👨‍👩‍👦‍👦