2777
2789
عنوان

شماهم حس میکنید خدا فقط خدای بعضیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
چشمانشاالله سال دیگه همین موقع بچت توبغلت باشه

امین انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم 🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرنکنی مستجاب الدعوه ام وزندگیم گل وبلبله نه ولی میدونم هست وهروقت صداش میکنم بغلم میکنه

من که انقدر ازش بی محلی دیدم که الان افسردگی گرفتم

همه چیز های ساده برای من به سخته پیش میره

الان شش ساله یه حاجتی دارم و بهم نداده

الانم هفت ماهه ذهنم درگیر یه موضوع دیگه شده

واقعاااازش ناامید شدم 😭

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

بله

خدای آن دیگری

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خیر خدا با کسی تعارف نداره حتی پیامبرش پس خدا خدای بعضی ادم ها نیست

چرا دعات مستجاب نمیشه؟ دعات مستجاب شده منتها حاجتت داده نشده

دعا اگر ۱۰ اثر دارد یکیش اون حاجت شماست

مثلا بلاها از شما دور کرده و خبر ندارید

و در قیامت آثارش رو میبینید

ممکنه حاجت شما دیر داده بشه

ممکنه حاجت دیگری داده بشه

ولی قطعا در این دیر دادن حاجت خیر و برکت است

و اینکه در کنار دعا حتما تلاش هم بکنید

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

خیر خدا با کسی تعارف نداره حتی پیامبرش پس خدا خدای بعضی ادم ها نیست چرا دعات مستجاب نمیشه؟ دعات مستج ...

به تاپیک قبلی ام سر بزنید. راستش دیگه این حرف ها امید منو برمیگردونه. با این حال مرسی.