2777
2789
عنوان

پسره میگه ایفون قسطی بخر قطاشو من میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 18 پست

از نظر اینکه رابطه بخواد و اینا ک کوتاه بیاید اونجور پسری نیست حدشو میدونه

اگرم ندونه دمشو میچینم

من از نظر اینکه مثلا یهویی قسطشو نده یا به مشکل بخوریم چیز دارم ازش

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

میخوام بهش بگم چک بکشه اون باقی اقساط رو نظر تو چیه؟ بگم دو تا چک بکش هر کدوم ۵۰ تومن

اشکال نداره .مهم پیش قسط خودته

بنویس درتاریخ فلان یک دستگاه گوشی مدل فلان به مبلغ فلان قیمت بصورت اقساطی از فلان مغازه خریداری وفلان مبلغ بابت پیش قسط نقدا به فروشنده پرداخت ومابقی که ۱۰۰ میلیون تومان می باشد طی دو قسط طی دو فقره چک بشماره های فلان وتاریخ وصول فلان به فروشنده پرداخت گردید.وبنده هیچ مبلغی به فروشنده بابت خرید گوشی بدهکار نیستم. وسه نفری امضا بزنید .احتمال داره پسره ی روز پشیمون بشه تورو توی درد سر بندازه حواست باشه .بیشتر اینکارا کلاهبرداری وفریبه چون احتمال زیاد با دوستش هماهنگی کرده به همین خاطر ازت اخاذی کنه از هرنوع که فکرشو بکنید

هرجاهستی لبخندهایت امانتیست از من پیش تو آنهارا نگهدار برای لحظه ی دیدار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه با حرفات و تاپیک قبلی ات حس میکنم خودت تصمیم ات رو گرفتی که اینکارو بکنی

اما به نظر من کاملا اشتباهه و اگر من بودم اینکارو نمیکردم به چندین دلیل

اول اینکه چرا اصلا یه پسر که هیچ نسبت رسمی باهام نداره نصف پول گوشی منو باید بده حتی اگر منت هم نذاره بازم ظاهر خوبی نداره و غرورم اجازه نمیده

دوم اینکه اگرم داد احتمال داره بعدش هزاران درخواست نامعقول داشته باشه بعید نیست (درخواست هم فقط رابطه ج نیست هزاران درخواست نامناسب دیگه میتونه داشته باشه

سوم اینکه یک درصد فکر کنم یا قسط هارو نده یا اصلا باهام کات کنید و دیگه بگه قسط هارو نمیدم باید چیکار کنی اون موقع؟

یکم عاقلانه تصمیم بگیر لطفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز