2777
2789
عنوان

منزل مسکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگه یه بچه هم داشتی 2 خوابه بهتر بود

سالن و آشپزخونه بزرگ سالی چند بار مگه بکارت میاد؟ فقط وقتی مهمون زیاد داری. ولی اتاق برای تمام روزها قابل استفاده است

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

عزمزمه یه سالن بزرگ ۶۰ متری داره با یه خواب ۱۲ متری

من باشم دوخواب روترجیح میدم،چون دوست دارم بچه ها حریم شخصی خودشون رو داشته باشن،من الان دوتاپسر دارم،یکی هشت ساله،یکی پنجاه روزه،از خدام بود خونم به جای دوخواب سه خواب بود که میتونستم واسه اون پسرمم اتاق بچینم،چون با وجودی که همجنسن ولی تفاوت سنی دارن

هم خودتون و هم بچه ها حریم شخصی برای خودتون لازم دارید

خونه ای که اتاق های بیشتر و بزرگتر و جاداری داشته باشه همیشه مرتب تره

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من باشم دوخواب روترجیح میدم،چون دوست دارم بچه ها حریم شخصی خودشون رو داشته باشن،من الان دوتاپسر دارم ...

فاصله سنی پسر های شما مثل دخترای منه . خونه منم 2 خوابه و بچه ها یه اتاق مشترک دارن. کوچیکه دلش میخواد اسباب بازیهاشو بریزه کف اتاق و بازی کنه، بزرگه درس داره و سکوت میخواد

فاصله سنی پسر های شما مثل دخترای منه . خونه منم 2 خوابه و بچه ها یه اتاق مشترک دارن. کوچیکه دلش میخو ...

خداحفظشون کنه🙏من که پسر بزرگم از همون بارداری باهام شرط بسته که نی نی دنیا اومد حق نداره نزدیک اتاقم بشه😅...ولی نمیشه که...اتاقشم پر اسباب بازی...تا دوسالگی تو اتاق خودمون قراره باشه،ولی بالاخره بعد دوسالگی اتاقشون مشترک میشه،میدونم کلی چالش در راه دارم😂