2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین راهنمایی کنید درمورد پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست
پس بزار شوهرت وارد عمل شه بهش بگو حتمابزارپسرت ازش حساب ببره

حتما بهش میگم .چند باری با آرامش و قاطعیت بهش گفت گوش نکرد تا چند روز پیش زدش و خودشم ناراحت بود ولی گفت وقتی نمیفهمه دیگه چیکارش کنم

بله درست میگی پسر من ۱۰ سالشه و کلاس چهارم .بعدش چند روز پیش تو گوشی همون آقا پسر یه لیست اسم دختر د ...

نزار بره محدودش کن حتی استفاده از فضای مجازی و یه سرگرمی جدید بهش بدین که جای اون پسره رو پر کنه

سن سیزده سالگی برای پیگیر دختر بودن به شدت زیادی کمه

حقیقتش دوست نابابی برای فرزندتون هست و امیدوارم والدین این پسر بچه رو هم کنترل کنن یه وقت به بیراهه نره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بهش میگم .چند باری با آرامش و قاطعیت بهش گفت گوش نکرد تا چند روز پیش زدش و خودشم ناراحت بود ولی ...

با همسرت هم صحبت کن که از فردا خودش با پسرتون رفیق شه

ماشین اگر دوست داره که پسرا دوست دارن بزاره اون یه پارک ساده دوبل اینا انجام بده

باهم پی اس یا هر بازی دیگه ای انجام بدن خلاصه الان ایمن ترین فرد و مهمترین فرد برای پسرتون پدرش هست . بهتره با وجود اینکه قراره دوستش رو از دست بده خودتون جاش رو پر کنید که دیگه رغبتی برای سمت اون پسره رفتن نداشته باشه