2777
2789

سلام

من تصمیم گرفتم ی ماهانه واسه پسرم تعیین کنم ک پولش بدم بندازه قلکش

از قبل قلک داره ولی گاهی ی پول میدیم میندازه.

امروز گفت هدفون و اسکیت میخوام

با خودم گفتم این کارو بکنم بگم خودت با پول خودت بگیر ک یاد میگیره پس انداز کنه

بنظرتون ماهی چقدر واسه بچه۵ ساله اوکیه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اون که فعلا متوجه نمیشه همینجوری یکم بهش بده و بگو هنوز پولت نمیرسه، بعدا که فکر کردی زمانش رسیده خودت بزار روش بخر براش

طفلی اونجوری یه گونی اسکناس باید جمع کنه😂🤦🏻♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هزینه اسکیتی که میخواد چقدره

به صورت هفتگی طوری بهش بده که مثلا بعد ۵ ماه بتونه اسکیت رو بخره

و از نزدیک بیینه تلاش کردنش نتیجه داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۳۰۰ ۴۰۰

خودم گفتم ۵۰۰ بدیمش

زیاده یا خوبه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هر وقت یه کار خوب کرد تشویقی بهش پول بده

دقیقا یا واقعا یه کار مفید مثل پاک کردن سفره یا تمیز کردن کتاب خونه و ویترین خونه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

۵ ماه واسه بچه ها خیلی طولانیه🥺

حالا مثال گفتم

۳ ماه

۲ ماه

هر چی، من مادرش نیستم اخلاق بچه رو بدونم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اون که فعلا متوجه نمیشه همینجوری یکم بهش بده و بگو هنوز پولت نمیرسه، بعدا که فکر کردی زمانش رسیده خو ...

وای آره واسه اسکیت کلی باید جمع کنه😆😆😆

ولی خب اینک با پول خودش بگیره خوبه. انگیزه پیدا میکنه بیرون میریم هی خرتوپرت نگیره پولشو بندازه فلکش

هر وقت یه کار خوب کرد تشویقی بهش پول بده

اگ تشویقی باشی مرتب میگ پول بده

نمیدونم بد فکری هم نیس

ببین هزینه اسکیتی که میخواد چقدرهبه صورت هفتگی طوری بهش بده که مثلا بعد ۵ ماه بتونه اسکیت رو بخرهو ا ...

منم همین فکرو کردم. الان ک سرده نمیشه اسمشو بنویسم کلای اسکیت. دیگ از اردیبهشت سال دیگ میخوام ببرمش. پولش بدم بندازه قلکش اگ کم آورد میزاریم رو پولش

وای آره واسه اسکیت کلی باید جمع کنه😆😆😆ولی خب اینک با پول خودش بگیره خوبه. انگیزه پیدا میکنه بیرون ...

آره عزیزم اینکه پس انداز رو یاد بگیره خیلی خوبه ولی به خودت سخت نگیر هر وقت کار خوبی کرد یه مبلغ کمی هم بهش بدی ذوق میکنه ،بعدا که خواستی بخری خودت کم و کسریش رو حساب میکنی😁

دقیقا یا واقعا یه کار مفید مثل پاک کردن سفره یا تمیز کردن کتاب خونه و ویترین خونه

تو کارا خونه گاهی کمکم میکنه

اینجوری باید هرروز پولش بدم

روزانه بدم یا ماهیانه بدم ؟

میشه ماهانه بدمش هرروزم ک کار خوبی انجام داد ی پول جزئی بدمش