2777
2789

ساعت قيامت نزديك شده و مردم در مستي خود سرگردانند... اقترب للناس اجلهم و هم في غفلة معرضون

امشب شب خاصيه واسه دعا مخصوصا دعاي كميل 

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن
مبارکه اون بنده خدا هم احتمالا بیداره خودش به خواب زده اون منتظر چیز دیگه است منتظرف گوشه چشم نشون ب ...

ممنون عزیزم

نه بابا خواببببه   

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگم نمیخندین؟؟؟؟؟؟ امروز عقدم بود دارم میمیرم از خستگی ولی شوهرم اولین بار مونده خونمون پیشم خوابید ...

عزیزم‌مبارکت باشه ب سلامتی 

شوهرت خوابه ؟

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
منم يه شوميز برش زدم امشب حال نداشتم بدوزم

من فردا مراسم داریم باید امشب تمومش میکردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من شبی که عقد کردم به زور شوهرم رو نگه داشتم.الان هفت ساله گذشته هنوز دارم بابت اونشب حرف میشنوم از ...

مامانم یک کلام بهش گفت بمون زودتر از ما لباس عوض کرد موند   

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
ما بخاری روشن کردیم  چون من تب دارم سردمه خوابمم نمیبره😭

جدی اخی ن اینجا گرمه منم کلا جدیدا شدید گرمااذیتم میکنه کولر روشن کردم خوابم نمیبره توگرما 

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
مامانم یک کلام بهش گفت بمون زودتر از ما لباس عوض کرد موند    

بنده خدا دوست داشته بمونه چکارش داری الانم که خوابه صبح صبحانه  اش بخوره خودش میره کارش نگیر