2777
2789

من ۱۴ سال پیش فراموش کردم ولی بعضی اوقات یادممیفته ناراحت میشم ولی ازم یک زن قوی ساخته خیانت اون پله ای شد تا رشد کنم به خودم ارزش بدم و بدونم که اولویت زندگیم باید خودم باشه تا به خودم ارزش ندم کسی بهم ارزش نمیده درسم رو ادامه دادم دیگه پولام رو خرج زندگی مشترکمون نکردم تدریس کردم و با پولهام زمین و طلا خریدم یعنی ازیک زن ضعیف و وابسته به یک زن قوی تبدیل شدم زندگیم هم الان عالیه و ترسی از تنهایی و طرد شدن ندارم

همسرتون بودن؟جدا شدین؟

بله عزیزم همسرم

نه با یه پسر که روحیه فوق حساسی داره و تو سن و سال نوجوونیِ کجا برم . موندم سر زندگیم و دندون گذاشتم رو جیگرِ خونم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۴ سال پیش فراموش کردم ولی بعضی اوقات یادممیفته ناراحت میشم ولی ازم یک زن قوی ساخته خیانت اون ...

چهههه عاااالی احسنت بهت موفق باشی بانو

کاش منم از شما یاد بگیرم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

هرکس برای خودش ارزشگزاری میکنهزندگی من به قبل و بعد این اتفاق تقسیم شداما امیدوارم خدا کمک کنه من رو ...

من بعد از چندین سال برگشتم تو اکانت نی نی سایتم

پست ها قبلیمو خوندم اون موقع فکر میکردم شوهرم سرده نمیدونم داره خیانت میکنه بعد حدود دوسال فهمیدم چخبره

الان ک دیدم باااز همه چی خراب شد روی سرم باز حالم بد شد باز همه چی یادم اومد

نمیتونم ببخشمش ب هیچ عنوان نمیتونم

دکترم زیاد رفتم میگه یا باید ببخشی بخاطر روان خودت یا باید جدا بشی

من بعد از چندین سال برگشتم تو اکانت نی نی سایتمپست ها قبلیمو خوندم اون موقع فکر میکردم شوهرم سرده نم ...

متاسفم😔

بچه هم داری؟

من بعد از چندین سال برگشتم تو اکانت نی نی سایتمپست ها قبلیمو خوندم اون موقع فکر میکردم شوهرم سرده نم ...

ان شاءالله بتونی بهترين تصمیم رو بگیری و آرامش داشته باشی عزیزم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/