2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم برا داداشم بد بشه و قتل کنه

به داداشت بگو ماهم شک داریم ولی مدرک معتبر نداریم می ترسم چیزی بگیم و اون راحت بزنه زیرش و بدتر بشه اون وقت بازم من بده میشم

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

عجب خواهرت وقبیحه واقعا تو که میدونستی چرا رفتی باهاشون یهربهونه نیاوردی نمیذاشتی

دم در خونه مامانم با بچه کوچیک شب اونجا خوابیده بودم ۴ صبح ماشین اومد چیکار میکردم

شوهرش چطوره.شوهر من خیانت کاره.رابطه ندارم.اون عشق و حالش میکنه.من با بچه ام زندگی میکنم.ولی برای نیازمم دنبال کسی نمیرم.یا من ادم نیستم یا ..

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
گفت اگه بفهمم ماشینش رو اتیش میزنم

به برادرت نگو که مطمینی و باهمن و ... با این اوصاف اوضاع بدتر از این میشه.

فقط زنگ بزن به خواهرت تهدیدهایی که برادرت کرده رو بهش انتقال بده بگو گفته اینکارارو میکنم و بعد قطع کن شاید یکم به خودش بیاد و تموم کنه..

نذار حالت سوال جواب و.. صحبت کنید، زنگ بزن اول صحبت بگو خودتم بهتر از هرکس میدونی قضیه چیه! بعدش هم سریع بگو که فلانی گفته اگه راست باشه ماشینش آتیش میزنم و هرچی گفته رو انتقال بده و سریع قطع کن.

صحبت من فقط یه پیشنهاد هست

باز هم طبق شناختی که خودت از خانوادت داری و صلاح خودتون تصمیم بگیر

این قضایا امیدوارم سر هیچ خانوادهای نیاد که چوب دوسر طلاست..

امیدوارم همهچی سرانجام بخیر تموم شه

2790
2778
2791
2779
2792