2777
2789
نه احتیاجی ندارن. دهک های پایین باید بدهن. الان دهک های تاسه را مبلغ کالابرگ بیشترکرده ان. عوضش بالا ...

ما سال ۱۴۰۲ که ازدواج کردیم وام ازدواج گرفته بودیم و مبلغ زیادی به حسابمون اومده بود و خونه اجاره کردیم و وسیله خریدیم و ... تعداد تراکنش و مبالغ تراکنشمون زیاد بودن تا همین یکسال پیش این موقع ها و به همین علت هم ما رو زدن دهک ۷ در صورتی که ما مستاجریم خونه و ماشین و زمین نداریم و همسرمم حقوق نجومی نداره و حتی چند ماه اول ازدواجمون هم بیکار شده بود ... و اعتراض هم زدیم اما همچنان دهک ۷ هستیم و تغییری نکرده ، خلاصه میخوام بگم دهک بندی ها تا حد خیلی زیادی بی پایه و اساس و الکیان

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه احتیاجی ندارن. دهک های پایین باید بدهن. الان دهک های تاسه را مبلغ کالابرگ بیشترکرده ان. عوضش بالا ...

از جیب شما میره؟محض اطلاعت دهک یک تا سه تموم بشه نوبت دهک چهار تا هفته،آدم میشناسم دهکش یکه ولی وضع مالیش از من دهک پنجی هزار پله بهتره،پس فکر نکن خیلی این تقسیم بندی عادلانس

بلندترین فریاد من سکوت من است...
دهک هفت هستی حتما داری

کی گفته هر کی دهک هفته حتما داره؟ خیلی منصفانه دهک بندی شده به نظرت؟مادر من نه خونه داره نه حقوق داره نه آه در بساط داره دهک هفته ضمنا اونی که داره نوش جونش تلاش کرده شما چرا بدت میاد