2821
2789
عنوان

تولد 19 سالگی💙🐳

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 52 پست
ممنونم ازت قربونت برم من 💙🥺اره میدونن من پول دستم بیاد خرج شکمم میشه یا لباس برام میخره یا عروسک ی ...

فداو💋

اره خب هدیه بخرن بهترههه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

❤️❤️پس خوبه عمه خوبی داری خوشبحالته😁بمونین براهم

اره سلامت باشی عمه نیست که تاج سرن منه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوبه یه دختر دیدم ناخن کاشت نداشت🥹

من ناخن های خودم بلند بشم از ته میگیرم انگار یه چیز اضافه است نمیتونم تحمل کنم

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

قربونت برم من لیلی بانو عشقی به مولا 💙

فدات دختر نازو جیگر😍🥰💞💝🫂💋💛♥️❤️💫💚😘💓🥹

من اگه زن نیوتون بودم هرشب بیدارش میکردم میگفتم:چطور اشک من رو زمین میریخت ندیدی،ولی سیب از درخت افتاد دیدی؟😒

رفتبی تو ۲۰مبارکههه

اره

ممنونم عزیز دلم 💙🥺

تولدت مبارک

ممنونم قشنگم 💙

2828
2791
2779
2792