2821
2789
نیه نولوپ نه ایش گوروپ ؟چوخ شخصی اولماسا دردودل اله اورین بوشالسن

میگه نمیتونم ادامه بدم خیلی وقته ارتباطمون قطع شده منم مهریه رو گذاشتم اجرا ولی طلاق نمیخوام

واقعا اخلاق چرتی ندارع دوسش دارم

خیلی دلتنگشم

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگه نمیتونم ادامه بدم خیلی وقته ارتباطمون قطع شده منم مهریه رو گذاشتم اجرا ولی طلاق نمیخوامواقعا اخ ...

چرا نمیتونه ادامه بده ؟دعوا زیاد دارین ؟خانوادش چی میگه

من شوهری که باهاش چندسال زیر یه سقف بودم و گذاشتم کنار برا منم اوایلش سخت بود ولی کم کم عادت کردم

چرا نمیتونه ادامه بده ؟دعوا زیاد دارین ؟خانوادش چی میگه من شوهری که باهاش چندسال زیر یه سقف بودم و گ ...

دعوا نداریم خانوادش هم چیزی نمیگن

فقط حرفش اینه که بدبختت میکنم

نمیفهمم واقعا

هر راهی هم بگی امتحان کردم که خوب بشه ولش نشد

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

دعوا نداریم خانوادش هم چیزی نمیگنفقط حرفش اینه که بدبختت میکنم نمیفهمم واقعاهر راهی هم بگی امتحان کر ...

اینطوری نمیشه که خانواده شما و خانواده خودش باید باهاش حرف بزنن ببینن دردش چیه

باهم دوست بودید؟

اینطوری نمیشه که خانواده شما و خانواده خودش باید باهاش حرف بزنن ببینن دردش چیه باهم دوست بودید؟

سنتی بود

صحبت کردیم

دیگه سپردم دست خدا

ای بالام من بیر جوانخ وقتی جاهلیت المیشم هر کیم بولسه شخصا اوزو منی تبعید الر😂

کنجکاو اولدیم بیلم نمیدی🤣

منیم کی بیدنه عریمنن یولداش اولماغیدی😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

کنجکاو اولدیم بیلم نمیدی🤣منیم کی بیدنه عریمنن یولداش اولماغیدی😂

ایندی فیکیرلشیرم خجالتدیحدن ازگالرام عریم گدم یره اما دا گذشتن سیلمخ اولماس قوناخلغا گتمیشم

تز ازدواج الیبسن اوناخاطر اله او قشنگدی عرنن خوش اول

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز