2777
2789
عنوان

تو مهمونی عروس خانواده ظرف باید بشوره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 68 پست
اگه شش ماه یه بار میان نباید بشورن ولی اگه زود به زود بیان چرا نباید بشینن

نه ما کم میریم ولی اونا هر هفته مبرن خونه مامان بزرگم

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

شعور خوب چیزیه دیگه حالا ظرف نمیشورید ۴ تا کار ساده بکنید ادم فک نکنه کلفت شماست انقدر بدم میاد از ا ...

اره حداقل جمع کنن سفره رو

مامان بزرگم از بس دوستشون داره پسر و عروس رو من ازش بدم میاد اصلا به دختر اهمیت نمیده منم سفره الکی الکی جمع میکنم براش

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنیرم شماها هم اعتصاب کنید توی مهمونی های که اینا هستن نرید

کلا تو فامیل مادری نمیریم

اینم بخاطر اینکه جایی نداریم داداشم اصرار داره بریم

من باشم به هیچ عنوان جایی که اونا هستن نمیرفتم از آدمای سواستفاده گر متنفرم

منم ازشون بدم میاد

قبل غذا وقتی میشینبم پز طلا و لباس میدن

من بدم میاد😭

اره حداقل جمع کنن سفره رو مامان بزرگم از بس دوستشون داره پسر و عروس رو من ازش بدم میاد اصلا به دختر ...

والا اخرم که مریض میشن دختر به دادشون میرسه نمونه شو داریم

حقیقتا غیرتم اجازه اینکارو نمیده😂حتی وقتی خانواده خودشونن منو خاهرشوهرم میشوریم نمیتونم بکشم کنار

دقیقا مامان منم مثل شما همینو میگه😂

وقتی میرفتیم خونه مادربزرگ پدریم بلند میشد کمک میکرد

اره حداقل جمع کنن سفره رو مامان بزرگم از بس دوستشون داره پسر و عروس رو من ازش بدم میاد اصلا به دخت ...

ماهم این مشکلو داشتیم دیگه الان مدت هاست اگه بدونیم اونام دعوتن نمیریم که مجبور نشیم هی خونه یه نفر دیگه جلو مهموناش خم و راست شیم

مادرشوهر من که توقع داره آشپزی هم کمک کنی بهش

😂😂😂

توقع خوب نیست کلا

مامان بزرگ پدریم حال نداشت مامانم برنج میذاشت

بستگی داره

نمیشه یه قانون کلی گفت

من شش ماه یه بار با کلی دعوت میرم . رابطمون هم خیلی خیلی رسمیه . تو مهمونی خودمم اجازه نمیدم کسی یه بشقاب تکون بده و کاری کنه

خودمم جایی برم هیچ کاری نمیکنم و پا تو اتاقها و آشپزخونه و هیچ جای خونشون نمیذارم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چه مادربزرگ خوبی

خیلی مزخرفه

همش پسری هست

برای تولد اونا پول میلیونی میده برا ما اصلا نمیخوایم دعوتش کنیم میاد خراب میکنه تولدامون رو با ۱۰۰ هزارتومان

من دوستش ندارم اصلااا

عزیزم عروس ما هم همینه . مامانم میزاره جلوش، بر میداره و ایشان فقط نوش جان میکنه. حتی بشقابش رو جابجا هم نمیکنه بزار مثلا رو اپن. مامان منم چیزی نمیگه ، میگه می ترسم ناراحت بشه. و بعد سر داداشت خالی کنه.

والا اخرم که مریض میشن دختر به دادشون میرسه نمونه شو داریم

دقیقاااا

مامان بزرگم مریض شده بود ۳روز بستری بود مامانم شب و صبح پیشش موند آخرم موقع مرخص شدن مامانم پیشش بودن رفته بودم غذا درست کرده بودم به ما گفت بریم ولی زنگ زد عروسش اومد ناهار رو با اونا خوردن

به مامانم گفتم داشت میمرد حق نداری بری