2789
نه میترسم شانس من یه موقع بعد چند سال خواستم یه مقدار طلا بگیریم بعد برای مدت زیادی چند سال بیاد پای ...

نه نمیاد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من امیدوارم که طلا بشکنه بریزه بیاد زیر ۶ تومن ۵ تومن مردممون واقعاً کمرشون شکسته اگه یه سر بزنید تو ...

فکر ما هم بکن که بعد چند سال بدون درامد ثابتی یه 200 300 میلیون جمع کردیم طلا گرفتیم

دقیقا منم کمی خریدم ولی میگم کاش بیاد پایین میره بالا اعصابم خورد میشه

من مجبورم برای پول خونه بخشی ازطلاهام روبفروشم تایه ماه دیگه هرچی طلابالاتربره بخش کمتری ازطلاهام رومیفروشم ولی بازم دلم نمیخوادبره بالا

خیلی دیگه داریم بدبخت میشیم 😔

فکر ما هم بکن که بعد چند سال بدون درامد ثابتی یه 200 300 میلیون جمع کردیم طلا گرفتیم

خب میخواستی نگیری

من به جای اینکه به تو یه نفر فکر بکنم به ۷۰ میلیون ایرانی بدبخت فکر میکنم به اون پدر و مادری فکر میکنم که جوونشون به سن ازدواج رسیده و نمیتونن ازدواج کنن و تو خونه موندن به اون بدبختی فکر میکنم که مریض سرطانی مریض شیمیدرمانی لازم تو خونش داره و قیمت این دارو به حدی بالا رفته به خاطر دلار و طلا که داره جوونشو عزیزشو جلوی چشمش از دست میده و کاری ازش بر نمیاد به اون پدر و مادر پیری فکر میکنم که هر سال اساسشون رو کولشونه و از این خونه به اون خونه میرن برای چی به امثال شما فکر بکنم شما که انقدر نگران بودی اون ۲۰۰ ۳۰۰ تومنو میذاشتی توی بالش میذاشتی زیر سرت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دقیقا این طلا نیست که باارزش میشه پول ما بی ارزش میشه

فکر کن مرغ توی یک هفته ۱۰ هزار تومان قیمتش رفته بالا بعد به نظرت تا شب عید این مملکت به چه روزی در میاد به نظرت قیمت مرغ همین ۱۴۰ تومان میمونه شب عید برنج همین کیلویی ۲۵۰ هزار تومان میمونه شب عید بعد یه عده خوشحالن از اینکه طلا خریدن ۱۳ و ۴۰۰ الان که شده ۱۳ و ۵۰۰ دارم بشکن میزنن بیچاره تو ۱۳ میلیون و پونصد بشه رشد نکردی تو بدبخت شدی ۱۳ میلیون و پونصد تو یعنی نصف حقوق ماهیانه شوهرت یک گرم طلا میشه اون کجا که میتونستی با ۱۳ میلیون و پونصد ۵ گرم طلا بخری اون کجا که با ۱۳ میلیون و پونصد یک گرم طلا میخری تا وقتی که ما با امثال یه عده هم وطن باشیم معلومه که به جای پیشرفت پس رفت میکنیم و آمریکا میزنه تو کلمون دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب میخواستی نگیری من به جای اینکه به تو یه نفر فکر بکنم به ۷۰ میلیون ایرانی بدبخت فکر میکنم به اون پ ...

تو خودت با این وضعیت پولمون ریسک میکنی پولو تو بانک بزاری آخه با 200 میلیون چی میدن یه پراید نمیدن

تو خودت با این وضعیت پولمون ریسک میکنی پولو تو بانک بزاری آخه با 200 میلیون چی میدن یه پراید نمیدن

من شبانه روز دارم دعا میکنم قیمت همه چیز تو این مملکت بشکنه و بیاد پایین چون دیگه نمیتونم درد کشیدن مردممو ببینم چون انقدر هنوز خودخواه و نشدم انقدر هنوز بیفکر و بیعقل و بیشعور نشدم که بشینم بگم خب من اگه با طلای ۱۳ تومنی طلا خریدم ایشالا بشه ۱۴ تومن که من سود کنم و خوشحال بشم بدی تازه عروس داماد به خاطر اینکه طلا شده گرمی ۱۳ میلیون تومان نتونن یه جفت حلقه طلا بگیرن دستشون بکنن مجبور شن برن آشغال بگیرن دستشون کنن استیل و بدل دستشون بکنن چون پولشون نمیرسه نتونن برای بچهشون یه جا حاضر خوب بگیرن نتونن برای پسرشون یه خونه بگیرن نتونن یه مسافرت سال یک بار برن هنوز انقدر آدم بیشعوری نشدم که اگر یک روزی بشم مطمئن باش دست از این زندگی میشورم که درد هم وطنمو ببینم بعد به خاطر اینکه طلا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن بره بالا که من سود کنم خوشحال بشم و دعا کنم

من شبانه روز دارم دعا میکنم قیمت همه چیز تو این مملکت بشکنه و بیاد پایین چون دیگه نمیتونم درد کشیدن ...

منم افکار تو را داشتم که به این روز افتادم این مملکت هیچ وقت درست نمیشه اگه دو سال پیش گرفته بودم الان 6 برابر سود میکردم نه اینکه الانم بعد چند سال کار و پس انداز به هیچی نرسم خودمم دیگه بریدم

من شبانه روز دارم دعا میکنم قیمت همه چیز تو این مملکت بشکنه و بیاد پایین چون دیگه نمیتونم درد کشیدن ...

به جای اینکه منا توهین کنی برو بازاری ها و عامل بدبختی هایی که گردن کلفتا و سرمایه دارا سر مردم اوردن توهین کن من با دسترنج خودم با هزار بدبختی کارگری میکنم پول در میارم 😭 اون توهینیم که کردی بیشرف و بی عقل و خوک خودتی بی سرپای یلا قبا.

به جای اینکه منا توهین کنی برو بازاری ها و عامل بدبختی هایی که گردن کلفتا و سرمایه دارا سر مردم اورد ...

اتفاقا خود خود تویی فقط یه حیوون میتونه اینجوری باشه که چس مثقال طلا بخره بعد از بالا رفتنش خوشحال بشه که مردمش بدبختتر بشن گدا گشنهها همینجورین دیگه هم ریپلای نکن الانم که رفتی امضامو خوندی نوش جونت چون ارزش نداری دیگه بخوام بیام بخونم پیام تو دایورتت کردم به...

اتفاقا خود خود تویی فقط یه حیوون میتونه اینجوری باشه که چس مثقال طلا بخره بعد از بالا رفتنش خوشحال ب ...

تو خودت مشخصه ازون خوکایی هستی که چشم نداری مردم بدبخت بیچاره پیشرفت کنن برات متاسفم همین یه مشت خوکایی مثل شما هستید مملکتا خراب کردید همین که پیام منو دادی خوک بودنت ثابت شد بسوز.

تو خودت مشخصه ازون خوکایی هستی که چشم نداری مردم بدبخت بیچاره پیشرفت کنن برات متاسفم همین یه مشت خو ...

تو چه پیشرفتی داری آخه بدبخت تو انقدر بدبخت و بیچارهای که ۳۰۰ میلیون پول ته جیبت بوده اونو بردی کردی طلا نهایت بشه ۵۰۰ تومان اونو واسه خودت سود میدونی انقدر که بدبخت بیچاره و گدا گشنهای فقط آدمایی که تو طویله بزرگ میشن این تفکراتو دارند بدبخت بیچاره به جای اینکه دعا بکنه طلا و همه چیز بیاد پایین مسکن خودرو و همه چیز بیاد پایین اومده دعا میکنه طلای ۱۳ میلیون و چهارصدی که خریده بشه ۱۳ میلیون و ۵۰۰ که ۱۰۰ تومن سود بکنه بیچاره گدا گرسنه