2777
2789
چرا فکر میکردم تو آبگوشت نمیخوری شوک بهم وارد شد

من میمیرم واسه آبگوشت البته فقط تلیتش

کوبیده دوست ندارم😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

علم بالا یعنی سرم توی معده و دهن اطرافیان برای نون خوردن یا نخوردن نباشه

خیر اون علم نیست بهش میگن فرهنگ

که باز این حرفتم اشتباهه حالا مثلا یه کارشناس تغذیه میاد راجب اینکه چی بخوریم چی نه صحبت میکنه یعنی بی فرهنگه؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخورم گاهی برنج و ماکارونی رو هم با نون میخورم نمیدونم چرا یه عده براشون عجیبه؟ مگه چیه 😂

آخ ماکارونی با نون واقعا میچسبه😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

😂عجیب بود

😂😂

مونده به محتویات دلمه یه عده فقط برنج میزنن خوب اونو با نون نمیخورن ولی وقتی گوشت و لپه و کمی برنج ب ...

ددقیقا مامان منم با با چرخ کرده و کلی چیز دیگه درست میکنه برنجش خیلی کمه با نون میخورین

خیر اون علم نیست بهش میگن فرهنگ که باز این حرفتم اشتباهه حالا مثلا یه کارشناس تغذیه میاد راجب اینکه ...

اینکه دخالت کنه بله بی علم و بی فرهنگ نه فقط توصیه

بعدم شیوه غذا خوردن شهر ها متفاوت یکی نون نخوردن شما واسش عجیبه

اینکه دخالت کنه بله بی علم و بی فرهنگ نه فقط توصیه بعدم شیوه غذا خوردن شهر ها متفاوت یکی نون نخوردن ...

آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو زده به خواب نه

آره تو راست میگی خوشحال باش 😂

چون برگ داره

اون لایه نازک مگه چیه

من دلمه و کلا برنج رو بدون نون میخورم اصلا با نون توی گلوم گیر میکنه، ولی

هر وقت دلمه داریم بعد از 2 ساعت گرسنه ام میشه و دوباره میخورم

ولی کسایی که با نون میخورن میگن احساس گرسنگی نداریم