2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا در حالت عادی ترشحاتی که بو دارن نشونه عفونته

اما من یادم نمیاد کجا خوندم که نوشته بود بوی طبیعی واژن که ازار دهنده نیست و دائما هم حس نمیشه مگر از نزدیک باید شبیه به ماست کمی ترش شده باشه به خاطر پی اچش

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اگ عفونت باشه چی باس بخورم

باید بری دکتر معاینه میکنه اگه عفونت باشه پماد میده.

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

همیشه برام سوال بوده بدونم انقدری که خانوما به فکر بو و رنگ و قشنگی اونجاشونن آیا آقایونم هستن ؟😂😂

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

کلا در حالت عادی ترشحاتی که بو دارن نشونه عفونته اما من یادم نمیاد کجا خوندم که نوشته بود بوی طبیعی ...

من ترشح ندارم ولی بوی جسد از داخل میاد

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بو نمیده مگه اینکه عفونتی چیزی داشته باشی یا بهداشتش رو رعایت نکنی

منم اگه هر روز برم حموم بو نمیده

به بهداشتم برسم اصلا بو نمیده

ولی یه بار شرایطی پیش اومد که نتونستم تا دو روز لباس زیرم رو عوض کنم( قرار بود برای دو ساعت خانه کسی مهمون باشیم ولی خب شب هم موندیم تا فرداش ) خلاصه تا برسم خونه تقریبا دو روز شد

اون موقع بو میداد طبیعی ؟ یا عفونت

چون شنیدم عفونت همون لحظه بو نداره بمونه بو میگیره

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
من ترشح ندارم ولی بوی جسد از داخل میاد

نشونه عفونته اگه بوی خیلی نامطبوعی داره حتی اگه ترشحات ندارین بازم نشونه عفونته بوی این مقدار نامطبوع حتما برین پزشک زنان

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا