2821
2789
عنوان

کچل کردن

507 بازدید | 27 پست

اگر همسرتون ازتون بخاد موهاتونو با تیغ بتراشه از ته چیکار میکنید؟

تعداد رای : 35
نظرسنجی
دوست دارم و انجام میدم
8
22%
خیلی علاقه ندارم ولی میگم باشه
1
2%
علاقه ندارم و قبول نمیکنم
9
25%
با دمپایی کتکش میزنم از این حرفا بزنه
17
48%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عوضی به من درخواست دادی چی میخوای؟؟

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

من تاحالا چندین بار از ته زدم موهامو بهم میاد خیلی...همه میگن

همسرمم دوست داره مدلای پسرونه هر دفعه زدم ...حتی خیلیا توصیه میکنن همیشه پسرونه بزنم و خیلی جذاب تر میشم

یا رب نظر تو برنگردد...

😂 منم همین طور حوصلش سر رفته

🤣🤣

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

به همه درخواست داد حرص نخور خواهر😂

اره بابا درجا رد میکنم درخواستو ولی اینقدر بدم میاد از مرد هیز و لاشی

2823
2791
2779
2792