سبزقناری مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 عنوان فاصله دوتا شهر سه چهارساعت باشه کی میرسه❓❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست ساعت دو زده رهسپار شد یعنی تو راهه دیگه؟با ماشین که سه چهارساعت راهه کی میرسه بنظرتون بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏 1404/09/23 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 والله ی سوال پرسیدی منم جوابتو دادم تازه فهمیدی چ سوالت مسخره بوددیگه مغزت نمیکشه دو و چهار چند میشه ... فک کردی همه مثل خودتن ک دو چهار ندونن چند میشه؟ چشاتو وا کن ببین نوشتم با ماشین انقد راهه بنظرت بسته پستی رو با ماشین شخصی میارن ؟؟؟ عقل نداری راحتی بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2967 فک کردی همه مثل خودتن ک دو چهار ندونن چند میشه؟ چشاتو وا کن ببین نوشتم با ماشین انقد راهه بنظرت بسته ... چشماتو باز کنی میبینی تو تاپیکت ننوشتی پستالزایمر داری نمیدونی چیو نوشتی چیو ننوشتی فکر میکنی مردم باید بیان مغزتو بخونن دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 چشماتو باز کنی میبینی تو تاپیکت ننوشتی پستالزایمر داری نمیدونی چیو نوشتی چیو ننوشتی فکر میکنی مردم ب ... وقتی نوشتم رهسپار شد چیه بنظر خودت؟ میگم ک عقل نداری راحتی.. فقطم تو نفهمیدی بقیه فهمیدن.. یفکری ب حال خودت بکن خیلی خرابی... بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2967 وقتی نوشتم رهسپار شد چیه بنظر خودت؟ میگم ک عقل نداری راحتی.. فقطم تو نفهمیدی بقیه فهمیدن.. یفکری ب ح ... @niniyar میشه ب این خانم تذکر بدین لطفابابت تایم راهنماییش کردم ب من میگه خراب و عقل نداری و... دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 @niniyar میشه ب این خانم تذکر بدین لطفابابت تایم راهنماییش کردم ب من میگه خراب و عقل نداری و... 😂😂😂😂 بیا شیرتو بخورکم اوردی نی نی کوچولو متوجه اشتباهت شدی؟ بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2967 😂😂😂😂 بیا شیرتو بخورکم اوردی نی نی کوچولو متوجه اشتباهت شدی؟ با ادم بی شخصیتی مثل شما حرفی ندارم چون مشخص شد کجا و چجوری بزرگ شدیروزخوش دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 @niniyar میشه ب این خانم تذکر بدین لطفابابت تایم راهنماییش کردم ب من میگه خراب و عقل نداری و... @niniyar لطفا با دقت برسی کنید راهنمایی کردن رو ببینید بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 جای اینکه ب فکر نماز و روزت باشی ب این فکر کن ک ب مردم تهمت خراب بودن نزنیراست میگن هرکی بیشتر ادعای ... @niniyar توهین به اعتقادات ... بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2967 @niniyar توهین به اعتقادات ... @niniyar توهین نبود گفتم حق الناس خیلی مهم تر از حق اللهچون ب من گفت خیلی خرابی دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
سبزقناری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1367 با ادم بی شخصیتی مثل شما حرفی ندارم چون مشخص شد کجا و چجوری بزرگ شدیروزخوش @niniyar لطفا توهینارو ببینید مرسی بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏