2777
2789

من شغل همسرم جوریه که بیشتر تو جاده ست . توی رفت و آمده باید سفارش مغازه هارو ببره از شهرای دیگه

میخام واسش ناهار بزارم که هر روز ببره با خودش

برادرشوهرمم باهاشه یجورایی شریکن باهم

جاریم هیچ وقت غذا نمیزاره واسش نمیدونم چرا

برادرشوهرمو واقعا دوس دارم عین داداش خودم مثل یه برادر بزرگتر بودع همیشه واسه منو همسرم

من اگ واسه همسرم بزارم باید واسه برادرشوهرمم بزارم؟نزارم زشت میشه؟

کاش جاریم به روی خودش میاورد ولی انگار ن انگار

هر روز یکی مون میزاستیم نوبتی خیلی خوب میشد

چیکار کنم؟؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب جاریت دوستانه پیشنهاد بده .اره واسه اونم باید بذاری ولی عادتشون نده هر روز هر روز چون میشه وظیفه بعد میای میگی خوشبحال جاری با سیاستم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

با همسرت صحبت کن این بهترین و اولین راهه بدون غر زدن از جاری احساساتت را بگو من برای سلامتی تو نگرانم و دوست دارم هر روز برات غذای سالم بذارم اما میترسم اگر فقط برای تو بذارم، برادرت (که برام عزیزه) احساس بدی پیدا کنه یا توی موقعیت سختی قرار بگیری. به نظرت بهترین راه چیه؟ آیا میتونی با برادرت در این مورد صحبت کنی؟"

با این کار، مشکل را به دوش همسرت میگذاری که حل کننده ی اصلی اون باشه شاید اون با برادرش صحبت کنه یا حتی از همکارش (برادرش) بخواهد سهمی از هزینه ی غذا بدهد.

یا میتونی صحبت مستقیم و محترمانه با برادرشوهرت داشته باشی اگر رابطهتان صمیمیه، میتوانی در فرصتی مناسب بگی مثلا داداش من دارم برای شوهرم غذا میذارم که سرکار سالم بخوره. برای تو هم بذارم؟ این پیشنهاد هم محبت تو را نشان میدهد و هم به او اجازه میده اگر خجالت میکشه هزینهای را پیشنهاد بده

عزیزم در ضمن تو دلسوزی و بزرگواریت ستودنیه. موفق باشی.

نه خیلی هم بهتره زنگ بزن بگو حداقل جوابشو بدون کم و کاست خودت میشنوی یکی دیگه واسطه بشه بعدا بمشکل م ...

اره

با شوهرمم حرف میزنم ببینم درمورد ناهارشون داداشش چیزی نگفته