2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آقا هستم هرکسی جای شوهرت بود هم عصبی میشد . بابا درک کنید وقتی ازدواج کردید مستقل شدید . خونه پدر ...

مگه چیه هفته ای دوروز بمونم بعد به هفته برم دوروز بمونم

گفتی چند روز موندی نه دو روز بعدش هم فرض کن دو روز موندی حرفت درست نبوده میرفتی خونه خودت دوباره بعد چند روز میاومدی خونه مادرت .چند ساله ازدواج کردی ؟ چند سالته ؟

چون مادرش واقعادخالتگرهتاپیکاش بخونی متوجه میشی

جدی😬

مادرتونم تا یه حدی اجازه دخالت داره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خب ازدواج نمیکردی همون جا میموندی!!چه خبره چندروز چند روز خونه مادرت!!!اونم بار بگی یه روز دیگه هم م ...

بعد شوهره بره خونه ننش بمونه میگی مرتیکه غلط کردی رفتی خونه ننت و.....

گفتی چند روز موندی نه دو روز بعدش هم فرض کن دو روز موندی حرفت درست نبوده میرفتی خونه خودت دوباره بعد ...

خودم خونه ندارم خونه مادرشوهر هستم

آره من نفهمیدم حرفم بده جلو مادرش انقد بهم حرف زد بی احترامی به خودم و خانوادم

گفتی چند روز موندی نه دو روز بعدش هم فرض کن دو روز موندی حرفت درست نبوده میرفتی خونه خودت دوباره بعد ...

والا من و مامانمینا یه جاییم.مامانم طبقه بالا خودمون پایین،سر هم بزنم دیگه نمیمونم.حتی وقتی همسرم ماموریت بوده ،نرفتم خونشون بمونم ،حتی گاهی وقتا همسرم ماموریت میرفت وقتی برمیگشت تازه خانواده من متوجه میشدن که همسرم نبوده.

کاش برای خود آقایون هم همین قوانین وجود داشت

وسط دعوا نرخ تعیین نکنید برای آقایون هم همینطوره. هرچیزی اندازه داره وقتی پسر دختری ازدواج میکنن مستقل میشن این بچه بازی های خونه بابام رو باس بزارن کنار . بازم میگم فرقی بین دختر و پسر نداره

من اگه جای شما باشم با این شرایط که گفتید خونه مادرشوهر زندگی میکنید هیچ وقت هیچ وقت شب خونه مادرم نمیموندم.بر اساس تجربیاتی که توی پیجهای مختلف خوندم و توی آشناها دیدم هیچوقت شوهر رونباید تنها گذاشت مخصوصا خونه مادرش،

شاید من اشتباه میکنم

ن دوسندارم شب برگردم دلم میخواد حداقل هفته دوروز بمونم

وقتی بچه نداری که باهاش درس بخونی واوایل زندگیته چرا نمونی من وقتی تازه ازدواج کرده بودم وبچه ها تا وقتی مدرسه نرفته بودن ۳ روز با همسرم خونه ی مادرم میموندیم بعدا شد دو روز والان هفته ای یه روز میریم چون دیگه بچه ها درس میخونن وحتی نمیتونن یه لحظه وقتشون رو تلف کنن مادر وپدرم هم دیگه پیر شدن مثل قبل نیستن منم کمتر میرم ولی وقتی میرم دست پر میرم تا جوانی وپدر ومادرت جوان هستن تند تند باید رفت چون خانواده هستیم پس چی کار کنیم چقدر تو خونه ی خودمون بپوسیم،وقتی سن وسالی ازمون میگدره دیگه کم کم رفت وآمد هم کم میشه

اشتباه کرده . بی احترامی معنی نداره چه جلوی خانواده ش چه تنهایی

من بی طرف میگم اولا شوهرش این اجازه رو نداره بی احترامی کنه نه به قول شما تنها نه جلو کسی دیگه.

ولی این خانم هم احساس کردم بدجور گفته حالا چی میشد امشب رومیموندم.