من که نیستم ولی اینا آزمایش روتین نیس و مبلغشم زیاده این طور نیس که برای همهانجام بپن ،آزمایش خون نیس که ! چقدر اطلاع تونناقثه هیچکسی هم این آزمایشو نمیده تو فکر میکنی شوهر اسی حاظر بره این آزمایش روبده؟ عمرا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من نامزدم وقتی منو دیده اینقدر عاشقدشده که هیچ زنی به چشمش نمیاد و بعد من به کسی فکر نکرده ولی قبل من به هر حال بنده خدا یه زندکی داشته دیگه مهم نیست قبل تو باکی بوده مهم اینه وبتی با تو هست به کس دیگه فکر نکنه الان نامزدم دوسال و هفت ماهه از راه دور به من وفاداره شهری دیگه مشعول طبابته و نزدیک زنی هم نمیشه مهم بعد از تو هست که وفادار باشه، اون موقع تو نبودی حق داره بنده خدا یه دوستی کسی داشته دیگه ولی مرده مردا مثل زنا دل بسته نمیشن
من نامزدم وقتی منو دیده اینقدر عاشقدشده که هیچ زنی به چشمش نمیاد و بعد من به کسی فکر نکرده ولی قبل م ...
اگه نامزد بنده خدات بفهمه تو قبل اون با کسی خوابیدی همین نظر رو راجع به تو داره؟ یا اگه از زنی که باهاش بوده بیماری به تو انتقال میداد بازم نظرت همین بود؟