2777
2789
عنوان

فکر اینکه همسرم قبل من رابطه جن س ی داشته دیونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6204 بازدید | 174 پست
اتفاقا گذشته از فرد به فرد آینده هم مربوطه. گذشته هر فرد شخصیت، علاقه، گرایش، تربیت، اعتقاد و... اون ...

خدا حفظت کنه اینقد قشنگ گفتی

یجوری بعضیا میگن قبل ازدواج گذشته اش به خودش مربوطه آدم تو تفکرشون میمونه یعنی اینا به چی فکر میکنن؟؟ تو چه خونواده ای بزرگ شدن؟؟

بخدا که گذشته خیلی خیلی مهمتر از آینده ی نا معلومه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

اونو تو آزمایشگاه موقع ازدواج بررسی میکردی

من که نیستم ولی اینا آزمایش روتین نیس و مبلغشم زیاده این طور نیس که برای همهانجام بپن ،آزمایش خون نیس که ! چقدر اطلاع تونناقثه هیچکسی هم این آزمایشو نمیده تو فکر میکنی شوهر اسی حاظر بره این آزمایش روبده؟ عمرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه جامعه مون زن ستیزه مرده هزار تا غلط کنه خانومه باید ساکت باشه ولی زن نباید پاشو کج بذاره جا ...

زن ها باید شروع کنن خودشون

من بودم به روش میاوردم و از زندگیم شوتش میکردم بیرون مفت چنگ بی ارزشا

من نامزدم وقتی منو دیده اینقدر عاشقدشده که هیچ زنی به چشمش نمیاد و بعد من به کسی فکر نکرده ولی قبل من به هر حال بنده خدا یه زندکی داشته دیگه مهم نیست قبل تو باکی بوده مهم اینه وبتی با تو هست به کس دیگه فکر نکنه الان نامزدم دوسال و هفت ماهه از راه دور به من وفاداره شهری دیگه مشعول طبابته و نزدیک زنی هم نمیشه مهم بعد از تو هست که وفادار باشه، اون موقع تو نبودی حق داره بنده خدا یه دوستی کسی داشته دیگه ولی مرده مردا مثل زنا دل بسته نمیشن

الان چکارکنه روحساب حرف۴تاخاله زنک که معوم نیست درسته یانا بره طلاق بگیره

منظورم اسی نیست کلی گفتم من

بعد هم اسی دیگه ازدواج کرده و نباید به گذشته فکر کنه الان رو باید ببینه همسرش چه طور رفتار میکنه الان دیگه همسرش به ایشون متعهده

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

خب نه من که نگفتم مریضی داشته باشه مشکلی نداره میگم گذشته هر فردی به خودش ربط داره مهم الانه وگرنه ب ...

گذشته شوهر من که رفته با همه خوابیده و الانمن ایدز بگیرم به من ربط نداره؟ جالبه!

من نامزدم وقتی منو دیده اینقدر عاشقدشده که هیچ زنی به چشمش نمیاد و بعد من به کسی فکر نکرده ولی قبل م ...

اگه نامزد بنده خدات بفهمه تو قبل اون با کسی خوابیدی همین نظر رو راجع به تو داره؟ یا اگه از زنی که باهاش بوده بیماری به تو انتقال میداد بازم نظرت همین بود؟

اون کسی که گفته حتما پیشش بوده ک اینقد مطمئن

#قضاوتنکنیم

خودت بسنج ببین آیا خیلی گرم مزاج چشم چرون؟

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

الان قدیم نیست سن کم دختر و پسر ازدواج کنه که پسر رابطه جنسی نداشته باشه با کسی

نمیگم نیستن اما از نظرم خیلی کمن

اکثرا رابطه رو دارن

پسر ۱۲ ساله از فامیل میشناسم دوست دختر داره

دیگه فکر کن چخبره

اینایی هم که میگن شوهر ما اولین نفر ما بودیم تو زندگیش زیاد باور نکن

لایک نکنید 🙏