2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بلاگر شو

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل سید علی و لادن😂😂

خدای چ خونه ای چ وسیله های یعنی کدوم نکبتیا میان به این دوتاکله پوک تبلیغ میدن

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

شوهرمن نمیزاره اینستانصب کنم😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خدای چ خونه ای چ وسیله های یعنی کدوم نکبتیا میان به این دوتاکله پوک تبلیغ میدن

از یه خونه داغون رفتن تو قصر ، ما ساده ایم نه اونا

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

حس خوبی نگرفتم از شوهرت .مرد نباید اینجوری بگه که

اخه خودش دفتر املاک داره قبلا باهم کار میکردیم الان دیگه پیش هم کار نمیکنیم گفتم دوست دارم تنها کار کنم رفتم ادمینی یاد گرفتم الان صابکارم فشار میاره بهم فروششون زیاد شده دارن الکی گیر میدن به شوهرم که گفتم گفت ولش کن برای خودت کار کن

ب این شغل علاقه ای ندارم واقعا چون حس میکنم ی جوریه کل زندگیمو ب نمایش بزارم.. اگه شروع کردی این کار و حواست باشه مث این بلاگرایی ک واقعا منزجر کننده ان نشه محتوا هات .. موفق باشی عزیزم .. البته ک ی سریا واقعا خیلی قشنگ تولید محتوا میکنن ادم از دیدنش لذت میبره باید ذهن خلاق و امکانات خوبی داشته باشی و ادیت زدنت خفن باشه

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بلاگری بی ارزشه نظر مت اینه پارسال همه طلاق می گرفتن الان همه دور از جون همه بچه هاشون داره می میره

اخه پولش خیلی خوبه جایی ک کار میکنم فروش روسری و شال انلاینه ماهی۵۰۰میلیون از پیج۱۲۰کایی میفروشه