2777
2789

ب شما هم خیلی نصیحت میکردن؟با حرفاشون عذاب وجدان میگرفتین؟

خودتون نخواستین شیر بدین یا مشکلی بود؟

من نشد شیر بدم چون تا دو روز نداشتم اصلا و شیر خشک دادیم حالمم خب خیلی بعد زایمان بد بود راحت بودم

از پروسه شیر دهی خوشم نمیاد کلا تصمیم نداشتم ولی خیلی حرف اطرافیان عذابم میده

شما چجور با حرفا کنار اومدین بعد پشیمون نشدین

اینم بگم حال بچم با شیر خشک خیلی بهتره تا شیر من راحت زندگیشو میکنه ب موقع میخورت پا میشه

شیر منو بخوره کلافه اس در حال بالا اوردنه نه خودش میخوابه ن بقیه و..برا همین دیگ ندادم و دارم مراحل خشک شدن شیرو پیش میبرم

من پسرم در کنار شیر خودم شیر خشک خورد بیشتر شیرخشک میخورد البته...دخترم کلا سه ماه شیر خودمو خورد بعدش کلا شیر خشک خورده

خودم و شوهرم از اول شیرخشکی بودیم حرفای اطرافیان رو به یک ورت بگیر و مهم نباشه برات کار خودتو بکن

عزیزم تقصیر خودت ک نیس ب حرف مردمم اهمیت نده زنداییه من برای هر دو تا پسر داییام شیر خشک داشت چون خودش شیر نداشت ماشالا الانم سر و مر و گنده ان

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم 5 ماهشه همون بیمارستان شیر خشک دادن بهش منم شرایطم عین شما بود فقط حوصلم نمیکشید به خودم سختی بدم زورکی شیر خورش کنم

چرا به منم میگفتن

ولی شیر خود ادم خیلی راحت تر از شیر خشکه

شیر خشک کمکی بدی خوبه

و اینکه منم الان راضیم ک شیر خشک دادم بهش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من پسرم در کنار شیر خودم شیر خشک خورد بیشتر شیرخشک میخورد البته...دخترم کلا سه ماه شیر خودمو خورد بع ...

اره من کار خودمو کردم ولی روحمو عذاب دادن انگار بچمو شکنجه کردم در صورتی ک دیدیم براش بهتره و من حالم بهتر باشه مادر بهتری میشم براش تا اینکه شیر بدم همش مریض باشم و ناراحت

عزیزم من سه تا بچه دارم. اصلا و ابدا حرف دیگران برات اهمیت نداشته باشه.

من بچه اولم هر کاری میکردم نمیگرفت من تا سه روز شیر هم نداشتم به بچه قنداب توی شیشه دادم عادت کرد به شیشه گرفتن و بعدش مجبور شدم شیرخشک بدم. مادرشوهرم همش میگفت بچه بی محبت میشه خواهرشوهرام طعنه و کنایه و جاریم بدتر از اون کنابه میزد. بعد من هرکدوم زایمان کردن همشون به بچه هاشون شیرخشک دادن.

اصلا به حرف دیگران اهمیت نده

من برای هردو بچه هام از روز اول شیرخشک دادم

خداروشکر خیلی بچه های عاقل و خوبی هستن

کسی هم چیزی گفت گفتم اینجوری تصمیم گرفتم اینجوری صلاح میبینم

منی که نه کره محلی میخورم نه مرغ طبیعی نه تخم مرغ

شیر مصنوعی من با شیرخشک چه فرقی داره مثلا؟

اینجوری گفتم لال شدن

عذاب وجدان هم نداشتم

۱۴۰۴/۷/۱۸

عزیزم تقصیر خودت ک نیس ب حرف مردمم اهمیت نده زنداییه من برای هر دو تا پسر داییام شیر خشک داشت چون خو ...

منم خیلیارو دیدم اطرافم شیر خشک خوردن خیلیم سالم و باهوش و .. بعد میان بهم میگن اینجوری بهت وابسته نمیشه فلان نمیشه انگار فقط شیر بدی مادری

ببین من. خپاهرم نذاشت شیر خشک بدم زوووورم کرده شیر خودتو بده سینه هام شیر نداشت سه روز تمام از تو گوگل امپزش میدید سینه منو میدوشید با دست فکر کن روزی چند ساعت فقط سینه هامو میدوشید شیرم زودتر در بیاد بچه رو میداد تو بغلم زوووور شیر خودمو بخوره ساعتها بالا سرم حرف میزد شیر خشک فلانه خلاصع بچم شیر خودمو خورد و الان بچم هجده ماهشع من یه روانی به تمام معنا عصبی هر روز حالم بد بچمم انقدر شیز میخپرهههه بهترین کار کردی شیر خشک دادی این همه بچه شیر خشکی حالا بچه هامون مگه میخوان پرفسور بشن کع اگه شیر خشک بخورن نمیشم جدا از این بچم وحشتناک وابسته منه من واقعا اذیتم

منم خیلیارو دیدم اطرافم شیر خشک خوردن خیلیم سالم و باهوش و .. بعد میان بهم میگن اینجوری بهت وابسته ن ...

بچه من الان بهم وابسته میشه به من بگی وابستگی جز آزار و اذیت برای مادر و بچه چه فایده ای داره؟ من یه بازار برم خودشو میکشه