2777
2789
عنوان

خواستگار خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
ببین ب دلت نشسته یا نه .. یا شرایط و چک کن ببین ممکنه مورد بهتری بیاد یا نه .. یا اگر با این اقا وار ...

من آدمی نیستم به روش بیارم ولی میدونم تو اجتماع و جایی حس میکنم این موضوع رو

به نظرم مورد های بهتر هم میاد هنوز ، نمیدونم خیلی دودلم واقعااا

وقتی به چشمت میاد رد کن هیچ چیزی بعد ازدواج عادی نمیشه باورکن

من خودم 170قدمه همسرم 177ولی من پسندیدم چون همسرم اندام ورزشکاری داره و شکل قیافش خوبه ولی اگر جوری دیگه بود اندامش شکلش هیچوقت قبول نمیکردم چون دوست داشتم حداقل 15ساننت ازم بلندتر میبود هرچند الآنم مشکلی ندارم خیلیم راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ۲۰ ای نه قبول نکناگه چیز مهمی نبود الانم به چشمت نمیومدپس حتما برات مهمه

آره سنمم کمه ، ولی خب چون موقعیت شغلی خوبی داره و خانواده خوبی داره ، بهش فکر میکردم

من آدمی نیستم به روش بیارم ولی میدونم تو اجتماع و جایی حس میکنم این موضوع رو به نظرم مورد های بهتر ه ...

خب اگه شرایط و تحصیلات خودتم خوبه بیشتر فک کن

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

شرایط شغلی و تحصیلات مهمه ولی خودتم قبول کنی بری جایی بگی ای کاش بلندتر بود یا روز عروسیا کفش ده سانتی بپوشی برات خیلی مهم میشه حتی تحصیلات و موقعیت شغلش فراموشت میشه دوستم مثل شما بود با سختی کنار آمد توم خوب فکر کن چند بار بیرون برین ببین برات مهم هست یا نه