2821
2789
منم دوست داشتم ولی از نزدیکان محراب داریم

محراب مذهبیه

محراب مسجده معنیش دیگه؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست داشتم ولی از نزدیکان محراب داریم

عموم اسمش مهرابه،،، اولش از اسمش خیلی بدش میومد

سامین_سامیار

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀 هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

مهرسام

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

آریا هم خیلی قشنگه به سلامتی انشاللهآریا مهر میشه گذاشت؟

ممنون عزیزم همچنین .. آریامهر نمیدونم ثبت میشه یانه

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

آریا هم خیلی قشنگه به سلامتی انشاللهآریا مهر میشه گذاشت؟

ممنون عزیزم همچنین .. آریامهر نمیدونم ثبت میشه یانه

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️