دخترم هرروز برای مدرسه گریه و اینکه مامان بدی هستی و و و
هرصبح روانمو میریزه بهم اخر میخواد بره تو مدرسه میگه دوست دارم
ولی کلی انرژی ازم میگیرههههه
پسرم بدبخت سکوته چیزی نمیگه ولی دخترم خیلی غر میزنه
دوم ابتداییه پسرم سوم
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم تا حالا آزمایش داده؟ خواهر منم همینطور بود یعنی هرروز برای مدرسه بهانه میاورد و اذیت میکرد چون خوابش میومد، بردیم آزمایش خون داد فهمیدیم کم خونی داره پلاکت خونش هم پایین بود و همینا باعث خواب آلودگی میشد شماهم ببر آزمایش شاید بچه کم خونی داره که همش میخواد بخوابه
وااای بیخیال بچه گناه داره اگه شاغل نیستی نبرش مهد اولا که تا سال دیگه بزرگتر شده بعدم پیش دبستانی ب ...
نه حالا فقط برای اون نیست میبرم که تعامل بگیره با هم سن هاش چون تک بچه است ازونطرف کلاس هاشون مفیده دیگه ژیمناستیک زبان موسیقی کاردستی و کلی چیز کتاب کار حل میکنن خدایی خیلی مفیده مهد کودک در قالب بازی و شعر ..پسر من عاشق مهد شده بود مریض شد یه ماه الودگی هوا هم نبردمش دوباره یادش رفت میگه میگه بمونم خونه صبح تا شب کارتون ببینم😂
تازه سال دیگه پیش یک هست
زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
خوبه قسطی قبول میکنن؟ کلاس متفاوتی داره نسبت به دولتی؟ منم میخوام بزارم غیر انتفایی ولی بعضیا میگن ب ...
برعکس ابتدایی بزار ک پایه اش قوی بشه چون دولتی شلوغه و معلم وقت رسیدگی نداره غیر دولتی خلوته داخل کلاس دخترم ۱۲ نفرن کلاس هوش مصنوعی و فن بیانم دارن داخل برنامشون اره قسطی هست دیگع کی پول داره ک نقد بده
ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
عزیزم تا حالا آزمایش داده؟ خواهر منم همینطور بود یعنی هرروز برای مدرسه بهانه میاورد و اذیت میکرد چون ...
کوچولو ک بود خیلی ازمایش گرفتن گفتن چیزی نیست
ولی اره الان کم خونی داره
منم غیر دولتیه دخترم ولی خیلی براشون نظم مهمه گرونترین مدرسس
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش