2777
2789
وا😐شما برنج خورشت میخوری سیر نمیشی؟!میزاریش لای نون؟!خب تو یه بشقاب پر دلمه بخور ببینم چرا سیر نشی

آخه حجم دلمه ای که ما میخوریم با یه بشقاب پلو قابل مقایسه نیست، چه برسه با پلو و خورشت.

احتمالا شما حجم بیشتری سرو می کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگفت توش برنج هست دیگه خب یه زره برنج و چرخکرده است اون غذای برنجی حساب نمیشه نونیه

خب مگه چندتا می خوری که بدون نو سیرنمیشی؟ما هرسری حدودا۱۲تابخورم بدون نون سیرمیشیم.....

حتما درست کن 👌

یه درصد فکر کن شوهرم بخوره 🥴کلا غذای ناآشنا نمیخوره،منم تا حالا درست نکردم بلد نیستم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من و همسرم مال دو خطه متفاوتیمهمسرم عاشق غذاهای طرف ماست

شوهرم کلا غذایی که تا حالا نخورده باشه رو نمیخوره،بخوام برات بشمارم خیلی هست،خیلی غذاها رو نمیخوره و اگه درست کنم نق میزنه،تو فکر کن حتی پیتزا هم خوشش نمیاد نمیخوره،اگه پاستا بزارم جلوش که اصلا نمیتونه نگاشم کنه،اگه بفهمه توش خامه و شیر داره هیچی دیگه 😄😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یه درصد فکر کن شوهرم بخوره 🥴کلا غذای ناآشنا نمیخوره،منم تا حالا درست نکردم بلد نیستم

شوهرمنم غذای جدید نمیخوره😂😂ولی خوب یه بار دستورشو بگیر درست کن به امتحانش میارزه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
شوهرمنم غذای جدید نمیخوره😂😂ولی خوب یه بار دستورشو بگیر درست کن به امتحانش میارزه

اره یه بار درست کنم میگه این دیگه چیه درست کردی ،حداقل خودم ببینم چه مزه ایه

1
5
10
15
20
25
30
35
40