2777
2789
اخه ما برنجم با نون نمیخوریم برای همین برامون عجیبه هر کی برنج با نون میخوره دلمه هم با نون میخوره

نه والا برنج و با نون نمیخوریم ولی مواد داخل دلمه برنجش در حدی نیست که با یه بشقاب برنج مقایسه کنیم یه ذره برنج و گوشت چرخی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ غذایی وحی منزل نیست که اگر درست به همون روش نپزی یا نخوری بری جهنم🤣هر طور بهت بیشتر مزه میده هم ...

درسته عزیزم خواستم ببینم ما تنها با نون میخوریم اگه اشتباهه جایی نگم ضایع بشم 😆😆

درسته عزیزم خواستم ببینم ما تنها با نون میخوریم اگه اشتباهه جایی نگم ضایع بشم 😆😆

بله

منم اینو برای اونایی گفتم که از هر نوع غذا خوردنی که مطابق معیار اونها نیست تعجب میکنن و میگن این چه سمی بود

خیلی عجیبه منم باید بگم اینواخه دلمه خودش سنگینه با نون هم بخوری میترکه ادم

خب حتما شما خالی که میخورین تعدادزیاد میخورین ولی وقتی با نون میخوری باید دوتا نهایتا سه تا خورده بشه

نه اینکه ده دوازده تا دلمه رو بانون بخوری که😅😅😅🤦♀️

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

نه والا برنج و با نون نمیخوریم ولی مواد داخل دلمه برنجش در حدی نیست که با یه بشقاب برنج مقایسه کنیم ...

من همه ی دلمه هارو با نون میخورم اصلا بدون نون مزه نمیده من که بدون نون سیر نمیشم مگر این که دلمه به عنوان غذای اصلی نباشه یک جور پیش غذا یا عصرانه باشه ولی من همیشه دلمه رو به عنوان یک وعده غذای اصلی مثل نهار درست میکنم

من چیز عجیبی که دیدم این بود که تو فیلم پایتخت حلوارو با نون خوردن

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
برنجه دیگه، خالی باید خورده بشه

به طرز تهیه با موادی که داخلش میریزی هم مربوط میشه

مثلا ما برنجشو کم میریزیم بیشتر گوشت میریزیم وقتی گوشتش بیشتر میشه باید با نون خورد

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚