2777
2789
عنوان

واقعا بعضی ها رو تو این سایت درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 58 پست
امروز چند تا تاپیک دیدن دختر مجرد با مرد متأهل دوست شدن و وابسته و از دلتنگی بعد کات میگفتن!!!!یکیش ...

گویا ج.....ها به نینی سایت هم نفوذ کردن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل. اینه عاشق نقش منفی فیلم بشی

مگه میشه شدنیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من بخش توپیدم گفت منو قضاوت کردیخودش هر کی خواست پشت زن اول گفت به. با ما میگه قضاوت کردید

دقیقا فکر میکرد زن دوم یه مرد متاهل بشه و مخش رو بزنه ته خوشختیه

اخرا میگفت مادرم میگه 😐😂همه رو خودش گفت بعد حرفشو گذاشت دهن مادرش که اون اینطوری میگه خب

فکر کنم مادره روحش هم خبر نداشته 😅😅

اخرا میگفت مادرم میگه 😐😂همه رو خودش گفت بعد حرفشو گذاشت دهن مادرش که اون اینطوری میگه خب

حس تهوع پیدا کردم از تاپیکش

گزارش زدم و به نی نی یار گفتم تا ترکید

از کی خونه خراب کن شده نماد خوشبختی

از کی خائن شده نماد عاشق

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حس تهوع پیدا کردن از تاپیکش گزارش زدم و به نی نی یار گفتم تا ترکید از کی خونه خراب کن شده نماد خوشبخ ...

بعضی ها منطقشون تو باسنشونه و خراب بودن زو اوج افتخار و خوشبختی میدونن

دقیقا فکر میکرد زن دوم یه مرد متاهل بشه و مخش رو بزنه ته خوشختیه

اره شیر شکار کردن

هی هم از تتو ترقوه میکفت انگار شاهزاده تک سوار رو شکار کرده

یه ممد سیا سوخته و لاشی و خائن که این حرفا رو نداره

عزیزم شما که خیلی وقته عضوی باید این مبحث برات عادی میشده تا حالا 😂 چون این حرکت ظاهرا برای همه این ...

بخدا هنوز یه چیزایی از بعضی کاربرا میبینم که نوک دماغم اسفناج جوونه میزنه😂😑

از تفکرات و جهل یه عده ضربه روحی بهم وارد میشه

❤️🤍PEGAH🤍❤️
حس تهوع پیدا کردم از تاپیکشگزارش زدم و به نی نی یار گفتم تا ترکیداز کی خونه خراب کن شده نماد خوشبختی ...

تقصیر خودش نبود به خاطر جو فامیلشون بود

چون انگاری براشون توخانواده عادی بود همه هم فکر میکردن خوشبخت عالمه

تقصیر خودش نبود به خاطر جو فامیلشون بودچون انگاری براشون توخانواده عادی بود همه هم فکر میکردن خوشبخت ...

اره قبول دارم

از بچگی شاهد تک و تعریف و حسرت زنهای اطراف به اون عفریته بوده تو دلش از بچگی اون شده نماد پیروزی حق علیه باطل و نماد زن زندگی

بخدا هنوز یه چیزایی از بعضی کاربرا میبینم که نوک دماغم اسفناج جوونه میزنه😂😑از تفکرات و جهل یه عده ...

هیچ وقتم داستانا تکراری نمیشن

هر روز عجیب تر از دیروز

تا میای میگی از این عجیب تر که نمیشه یکی میاد با یه تاپیک سمی و نشون میده که بله عجیب ترش هم هست 😑