2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد و روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 122 پست
فعلا که همه کادوها رو من گرفتم چون همسرم بد خورده به بی پولی و من گفتم زشته چیزی نگیرم دارم طلای پس ...

وای توروخدا دست از این سادگیت وردار خواهرمن طلاهاتو واسه خودت نگه دار بذل و بخشش نکن آخرش هیچکی قدر نمیدونه قدر مالتو بدون روز مرد هم فقط یه شاخه گل بگیر بهش بده از سرشم زیاده ولی مادرشوهرت بااااااید در جواب هدیه ی تو حتمااااا یه چیز با ارزش برای تو میخرید کاش اونو نمیدادی بهش من جای تو دارم حرص میخورم بابااااا تو وظیفه نداری از مال خودت به ننه ی اون کادو بدی شوهرت باید براش میخرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید حرفتون درست ولی دختره میگه که همسرش بیکاره تصادفم کرده یعنی گیر کرده بدجورم و الان طلا جوری ن ...

همسرم الان بدهی ای به جایی نداره قبلا هم واسم مسافرت خوب خرج میکرد،اما الان میتونست به مامانش بگه بهش بده،پسرای منطقه ما مادرشون از بچگی طلا میگیره واسشون که برای ازدواج داشته باشن،همسر منم چند تا سرویس طلا مامانش واسش گرفته توی این سالها،خود همسرم بهم گفت

میتونست یکی از اونا رو از مامانش بخواد بده بهش.

ازغریبه که نه از پدرو مادر پولدارش میگرف

آره این عجیبه که حتی نگفته بهشون

مامانش توی این سالها چندتا سرویس طلا گرفته به اسم این پسر که بعدا به خانمش بده

بخدا وضع مالیشون جوری نیست که بگی دستشون خالیه،توی هر فرصتی طلا خریدن به هرشکلی

ازغریبه که نه از پدرو مادر پولدارش میگرف

کلا در این حالت مردا به دسته تقسیم میشن یاغرورشون اجازه نمیده

یا میگن چیز انچنان مهمی نیس که براش قرض کنیم

یا هم کلی از همین دوست و پدر و دادش ومادر قرض کردن و دیگه تصلا روشون نمیشه قرض کنن

که اینجا استارتر باید بفهمه شوهرش کدوم بوده

نه اجازه نداد کار کنمده سال کار کردم یه پس اندازی داشتم از قبل

خب دیگه تو کلا از پول خودت هیچوقت هدیه نگیر برا هیچکی از فامیل شوهرت شوهرت داد بخر نداد هم وقتی ازت پرسیدن بگو پسرتون دستش تنگ بود نخواستم بش فشار بیارم

خب دیگه تو کلا از پول خودت هیچوقت هدیه نگیر برا هیچکی از فامیل شوهرت شوهرت داد بخر نداد هم وقتی ازت ...

خرج خودم رو چی؟

من از زمانی که کارمیکردم خرج همه چیزم با خودم بود بابام نمیتونه بده،توی این مدت هم از پس اندازم داشتم میفروختم،درحالیکه همسرم قبل عقد گفت نرو سرکار خودم ماهی همینقدر بهت میدم اما فقط سه ماه اول بود.....یک ساله پولی بهم نداده درحد خوراکی و غذا و رستوران خرج کرده

خرج خودم رو چی؟من از زمانی که کارمیکردم خرج همه چیزم با خودم بود بابام نمیتونه بده،توی این مدت هم از ...

تو چه اسراری به فروختن طلا و پسنداز داری خواهر بنظرم کلا پس اندازتو از خودت دور کن و اینکه به شوهرت یاد بده که زن لباس میخواد لوازم بهداشتی ارایشی همچی میخواد نزار از الان گوشت تنش سرد شه بعدناا حته پول خوراکیتم نمیده

تو چه اسراری به فروختن طلا و پسنداز داری خواهر بنظرم کلا پس اندازتو از خودت دور کن و اینکه به شوهرت ...

نمیتونم ازش پول بخوام یا بگم بهم پول بده،یه بار گفتم بریم خرید گفت وقت ندارم با خواهرت برو،من دیگه نگفتم پول ندارم.

نمیتونم بگم بهم پول بده

نمیتونم ازش پول بخوام یا بگم بهم پول بده،یه بار گفتم بریم خرید گفت وقت ندارم با خواهرت برو،من دیگه ن ...

بنظرم بگو الان نگی ده سال دیگه سرمایت تموم شد مجبوری پول بخوای بعد اونم بت میگه چجور اینهمه سال از پس نیازات بر اومدی از این ببعد هم از پسشون بیا

بنظرم بگو الان نگی ده سال دیگه سرمایت تموم شد مجبوری پول بخوای بعد اونم بت میگه چجور اینهمه سال از پ ...

بآید مشکل رو اساسی حل کنم.....

مرسی عزیزم خیلی ممنونم که راهنماییم کردین