2777
2789
عنوان

امشب از گوشی شوهرم یه چیزی دیدم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 113 پست
الان سی و خورده ایی ساله میشه میان سال؟

اره دیگه نزدیک چهله

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی به روش نیار سعی کن مدرک جمع کنی اگر خطش ایرانسل هست میتونی برنامه ایرانسل من رو روی گوشیت نصب کنی و پرینت خطش رو یواشکی بگیری، با مدرک محکم برو جلو کوتاه هم نیا خیانت قابل بخشش نیست چون دوباره و دوباره هم تکرار میکنه اما فعلا خودت رو بزن به اون راه انگار که حرفش رو باور کردی تا سر بزنگاه خفتش کنی

به بار زنگ بزن ببین واقعا جوانه

شاید عکس نوه اش باشه ولی شصت هم باشه بازم دلیل نمیشه والا نیکی کریمی نزدیک شصته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سمیه ها اکثرا برا دهیه ۶۰ هستن الان قاعدتا باید این سمیه جون ۴۰ سال رو داشته باشه بلکه بیشتر 😐😐😐

منهمکلاسی سمیه همراهنمایی داشتم هم دانشگاه دهه هشتاد هم بودن

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

اره دیگه نزدیک چهله

منطق نی نی سایت خیلی خوبه به سی میگن میانسال به ۴۰ میگن پیر لابد ۵۰ هم الفاتحه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به همین راحتی فیلم هندیه مگه؟

بابا حوصله ی تایپ ندارم

راحت هم نیس

دیگه یکی مطمعن که شد از خیانت ،چطوری باید برینه به شوهرش اینم اینجوری

دیگه خودتون بدونید چطوریشو

اثبات خیانتش تقاضای طلاق واجرای مهریه برای ترسوندنش وبعد شرطِ به نام زدنِ سندخونه برای برگشت یه ادامه ی زندگی

بگوش ننه هم باشه چرا تو باید با سمیه ارتباط بگیری!!!

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نهه اینکارو نکن بمون ببین چیکار میکنه باز با این زنه چت میکنه یا تع

آخه یعنی یه روز دیدم ۴ دقیقه حرف میزنن امروز ۸ صبح ۸ دقیقه حرف زدن مگه میشه

اصن راجب چی

بعد جالبش اینجا زنگ هارو و پیام امروز رو پاک نکرده