2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یزرسالاران ماسک میزنه بچه چی نوزاد چی

پسرم هفت ماهشه گرفت ده روز درگیر بودم هنوزم آبریزش بینی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همچینم راحت سرفه میکنن توی صورت ادم

میگی چرا ماسک نمیرنی

میگه من سرماخوردم انفولانزا نی

🥴🤦

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من بدبخت چی بگم

۴۰ روزه زایمان کردم بچم ریش تکمیل نشده بود ۱۰ روز ان آی سیو بستری بود

خودمم سزارینی و چسپندگی لگن داشتم ی زایمان سخت ووو... هرچی ک بود خلاصه تازه سرپا شدم دخترکمم حالش خوب بود

هم عروس بی فرهنگم اومد خونم با اینکه ب همه گفته بودم دخترم ریش حساسه لطفاً مریض هستین نیایین

اومد و من و دخترم الان ۴ روزه بستری هستیم ریه دخترم درگیره

دوتا پسرامم مریضن شوهرم ب اونا میرسه منم دست تنها پیش دخترمم

همچینم راحت سرفه میکنن توی صورت ادممیگی چرا ماسک نمیرنیمیگه من سرماخوردم انفولانزا نی🥴🤦

این خوبه بابا طرف مریضه میگه حساسیت دارم نه تنها خودش باهاش مریض میشن همینو میگه

همچینم راحت سرفه میکنن توی صورت ادممیگی چرا ماسک نمیرنیمیگه من سرماخوردم انفولانزا نی🥴🤦

نه حساسیته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من آنفولانزا گرفتم یعنی منوکشت سرفه هام ولم نمیکرد با بدبختی سرفه هام خوب شد امروز گفتم خونه رو تمیز کنم شوینده زدم به دستشویی باز سرفه هام شروع شد میدونم از حساسیته قبلا اینجور نبودم از وقتی آنفولانزا گرفتم اینجور شدم