2777
2789
عنوان

خونریزیم کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
قرص هورمونی مصرف می کنید براش ؟ دکتر واسه من تجویز کرد اما ادامه ندادم بهم نساخت ..

منم رفتم فایده نداشت دوباره امسال رفتم برام سونو و آزمایش نوشته انجام بدم اصلا حوصلشو ندارم برم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدم از تنبلی قرص هورمونی مصرف می کنید براش ؟

بله خوب شدم دکتر قطع کرد ۳ماه پیش اما انگار باز برگشته چون باز ریزش مو و جوشهای اطراف چانه میزنم😕😕😕😕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

قرصه باعث چاقی شد یا تاثیری نداشت ؟

نه چاق نشدم تاثیرش که همون ۸ ماه خوردم خوب شدم اما الان که ۳ماهه قطع کردم ریزش مو و جوش میزنم حالا نمیدونم شایدم هورمونهام بهم ریخته قصد دارم باز برم پیشش

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔